Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ! ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΩΣ ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ! ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ 25.000 ΣΤΟΝ "ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ"!

Ο Κώστας Σημίτης προσέφυγε σε δικαστήριο κατά του Κράτους....
απαιτώντας να αποζημιωθεί ως θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με αφορμή 5 γκαζάκια που είχαν εκραγεί στο πολιτικό του γραφείο προξενώντας υλικές ζημιές στην πόρτα και το κούφωμα: το δικαστήριο τον δικαίωσε και εν μέσω κρίσης όπου κυριολεκτικά το 40% των συνανθρώπων μας διαβιώνουν συνθήκες φτώχειας η επισιτιστικής ανασφάλειας, του επιδίκασε το ποσό των 25.000 ευρώ. Ο άνθρωπος ο οποίος ως
Πρωθυπουργός έχει το μεγαλύτερο ίσως μερίδιο ευθύνης για την κρίση, που παρέδωσε τη χώρα έρμαιο στην σφαίρα επιρροής της Γερμανίας, προς δένοντας την στα γερμανικά συμφέροντα και εξαρτώνται την από γερμανικές εταιρείες, 9 εκ των οποίων ενοχοποιούνται για συμμετοχή σε σκάνδαλα, ο άνθρωπος ο οποίος απεμπόλησε επίσημα τμήμα της εθνικής κυριαρχίας "ευχαριστώντας τους Αμερικάνους" στα Ίμια μετά την γκρίζο ποίηση ελληνικής επικράτειας, ο άνθρωπος ο οποίος έκανε θεσμό τη μοιρασιά των προμηθειών σε ολιγάρχες και διαπλοκή, ο άνθρωπος ο οποίος επιχείρησε να ελέγχει τις εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου και μετά την αποχώρηση του, με τρόπο επωφελή για αλλότρια συμφέροντα, ζήτησε και πήρε 25.000 ευρώ απο τους συμπολίτες του που είναι άνεργοι, άστεγοι, νηστικοί, δανεισμένοι κλπ κλπ. Ο ίδιος στη δήλωση Πόθεν Έσχες παρουσίασε εισόδημα 220.000 ευρώ για τη χρόνια που έφυγε, καταθέσεις άνω των 400.000 και σημαντική ακίνητη περιουσία. Παίρνει την βουλευτική σύνταξη περίπου 4.000 ευρώ το μήνα και παρόλα αυτά διεκδίκησε και πήρε στη σημερινή οικονομική συγκυρία για την πατρίδα του και 25.000 ευρω για τα γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του ! Πραγματικά ... "Γερμανός" στους λογαριασμούς του !!!
ανάρτηση από τον Michalis Papadopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου