Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ο πατήρ ΠΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: "ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!"

 Image result for using mobile in the dark
Όταν τα φώτα είναι σβηστά τη νύχτα, δεν πρέπει κανείς να βλέπει το κινητό του τηλέφωνο!
Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με την οικογένεια και τους φίλους σας.....!!!
      
Η συνήθεια να χρησιμοποιεί κάποιος κινητό  πριν τον ύπνο
​ή ​στο σκοτάδι, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα...


Πρόσφατα, ένας αυξανόμενος αριθμός ασθενών  ηλικίας 30-40 ετών, αναζητούσαν ιατρική βοήθεια λόγω χρήσης κινητών στο σκοτάδι.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου της Οφθαλμολογίας στο Τόκιο, δήλωσε: η απευθείας παρατήρηση για 30 λεπτά θα προκαλέσει μηαναστρέψιμη οπτική εκφύλιση της ωχράς κηλίδας που οδηγεί σε ταχεία επιδείνωση της όρασης.
Η επισυμβαίνουσα  ωχροπάθεια (καρκίνος του ματιού) σημαίνει αναμονή για απώλεια της όρασης, διότι η σύγχρονη ιατρική δεν μπορεί να θεραπεύσει, πόσο μάλλον να θεραπευτεί από μόνο του.
Το φωτεινό τηλέφωνο στο σκοτάδι με κοντινή προβολή υψηλής ενέργειας κατευθύνεται στα μάτια, θα βλάψει την ωχρά κηλίδα του ματιού.
Ο καθηγητής είπε ότι το σύμπτωμα της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας ως επί το πλείστον βιώνεται από τους ηλικιωμένους, αλλά τον τελευταίο καιρό ασθενείς γίνονται όλο και νεότεροι. Οι ασθενείς που είναι 30-40 ετών αυξήθηκαν κατά 3%, οι περισσότεροι είναι συχνοί χρήστες των τηλεφώνων
Ωστόσο, βλέποντας το τηλέφωνο  στο σκοτάδι όχι μόνο προκαλεί εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Προκαλεί αρχικά ξηρά μάτια, καταρράκτη και τελικά απώλεια της όρασης.
Πρόωρες βλάβες του οφθαλμού πρέπει να αντιμετωπίζονται με λέιζερ ή ένεση στεροειδών.
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να απαλλαγούμε από την κακή συνήθεια να χρησιμοποιούν κινητά στο σκοτάδι. Επειδή η συνήθης χρήση των κινητών στο σκοτάδι πριν του ύπνου μπορεί να προκαλέσει μια βλάβη καθ' όλην την διάρκεια της ζωής.
Για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας, να θυμάστε να μην σβήνετε τα φώτα όταν βλέπετε κάτι με το τηλέφωνο. Ενημερώστε τους χρήστες κινητών ότι βλέποντας το κινητό στο σκοτάδι μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε απώλεια της όρασης!
Το να μοιράζεσαι αυτή την πληροφορία σημαίνει ότι νοιάζεσαι..
 
 

 
 
When lights are off at night, one must not view the hand phone!

Please share with family + friends

Image result for viewing mobile in the dark  Image result for using mobile in the dark  ii_14f1d96f24cf4ca4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου