Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Η "ΜΑΪΜΟΥ" ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ "ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ'! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Ξαναγύρισαν οι «Μαϊμού» Καλόγριες στο Σύνταγμα 
Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) κ. ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ...

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Ειδικός Γραμματέας του ΙΝ.ΚΑ /Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος κ. Φώτης Αλεξόπουλος σχετικά με την εμφάνιση «Γιαλάντζι» καλογριών που έχουν ξανακάνει...

την εμφάνιση τους στα πέριξ των οδών της πλατείας Συντάγματος και εξαπατούν τους Καταναλωτές .
Πρόκειται για γυναίκες ηλικίας 20 έως και 45 ( Αλβανικής καταγωγής) που πλησιάζουν ανυποψίαστες Γυναίκες & Ηλικιωμένους με σκοπό να πουλήσουν διάφορες θρησκευτικές εικόνες δηλώνοντας τους ότι προέρχονται από διάφορες γυναικείες ορθόδοξες μονές της ελληνικής επικρατείας .
Όμως , κατά την διάρκεια της συναλλαγής προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από τις ανοιχτές γυναικείες τσάντες αφού με διάφορα τεχνάσματα αποσπούν την προσοχή των πολιτών .
Τέλος , ο κ. Αλεξόπουλος απευθυνόμενος προς όλους τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα εξαπάτησης από τις συγκεκριμένες «Μαϊμού « Καλόγριες τους ζητά να το καταγγέλλουν και να ενημερώνουν άμεσα το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα .
Επίσης με έγγραφο του θα απαιτήσει από την γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής την αύξηση των Πεζών περιπολίων των Αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο των Αθηνών για την εξάλειψη του συγκεκριμένου φαινόμενου .
Αθήνα 8/1/2016

ΠΗΓΉ: FB>
Fotis Alexopoulos,aganargyroi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου