Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ! ΧΙΛΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!

Αυτή την ώρα γίνεται συλλογή χιλιάδων υπογραφών από όλο τον πλανήτη για το έγκλημα Τσίπρα. Παρέδωσε την εθνική κυριαρχία όσο...


κανείς προκάτοχός του. Και αυτό διότι ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε δανειακή σύμβαση και την επικύρωσε με τον νόμο αρ.4335/2015 ο οποίος δημοσιεύθηκε εις το Φ.Ε.Κ Τεύχος πρώτο αρ. 80 της 16ης Ιουλίου 2015, εις την σελίδα 756 εις την οποίαν αναφέρεται επί λέξει: «Η κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο.....»

Με την ανωτέρω κατάπτυστη πρόταση, ο κύριος Αλέξης Τσίπρας αποστερεί από την Βουλή των Ελλήνων το δικαίωμα να νομοθετεί και ταυτόχρονα να παραδίδει την εθνική κυριαρχία στις διαθέσεις και τα καπρίτσια των δανειστών και της τρόικας, σε αντίθεση με την βούληση του Ελληνικού λαού, ο οποίος με δημοψήφισμα εξέφρασε την αντίθεσή του στον εκβιασμό των δανειστών, παραβιάζοντας έτσι και το άρθρο 52 του συντάγματος και νοθεύοντας την λαϊκή θέληση.

Μπείτε και υπογράψτε τώρα  σε αυτό το link!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου