Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! "Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ"! ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Σχόλιο δικό μας: Γιατί έχει πέσει απόλυτη λήθη στο ταφικό μνημείο, ενώ στην αρχή είχε ξεσηλωθεί το σύμπαν, λέγοντας μάλιστα ότι θα υπάρξουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις; Ο τότε υπουργός Τασούλας έλεγε με βεβαιότητα ότι σε 1-2 μήνες περιμένουμε σημαντικές ανακοινώσεις. Όλα θάφτηκαν. Ποιοι έδωσαν τις εντολές για κάτι τέτοιο; Αυτού που εχθρεύονται την Ελλάδα και δεν θέλουν να ακουστεί τίποτε για τον Μέγα Αλέξανδρο. Αυτοί που θέλουν τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία.

Ο Καθηγητής Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Κάνσας στις ΗΠΑ, προέβη σε μια αποκάλυψη που προκαλεί δέος καθώς υποστηρίζει πως ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον 
Μέγα Αλέξανδρο και μάλιστα με... μαθηματική ακρίβεια...

Ο ίδιος αναφέρει πως τα στοιχεία που προκύπτουν από την κατεύθυνση της εισόδου του μνημείου, αποκαλύπτουν και τον νεκρό.

Οι υπολογισμοί του οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν θαμμένος στον εν λόγω τάφο, αφού η κατεύθυνση της εισόδου δείχνει τον μήνα Ιούνιο ως μήνα θανάτου και ο Μ. Αλέξανδρος πέθανε στην Βαβυλώνα και συγκεκριμένα στο παλάτι του Ναβουχοδονόσορα Β' στις 10 Ιουνίου του 323 π.Χ.

Σύμφωνα με το επίσημο δημοσίευμα του Καθηγητή, η θέση της εισόδου σημαντική, δεδομένου ότι η θέση που καταλαμβάνει αντιστοιχεί σε συγκεκριμένες ημέρες του έτους. Δεδομένου ότι το μνημείο είναι περικυκλωμένο σε όλο του μήκος (η εγκύκλιος προβλέπει περίμετρο Ρ * = 497 μέτρα) με μαρμάρινες πλάκες αυτού του μήκους, τότε το μήκος της περιμέτρου πρέπει να είναι διαιρούμενο από αυτό το μέτρο από έξω. Αν κάποιος χωρίζει το συνολικό μήκος της περιμέτρου P * από το μήκος του εξωτερικού συντελεστή z *, θα βρει το συνολικό αριθμό μαρμάρινων πλακών που απαιτούνται για την κάλυψη του συνολικού περιμετρικού τοιχώματος σε κάθε σειρά πλακών Ν *:

N * = Ρ * / z * = 497 / 1,36 = 365,44

Εάν κάποιος υποθέτει ότι ένα σημείο στην περίμετρο (ας πούμε, το Βόρειο) αντιστοιχεί στην πρώτη ημέρα του έτους και εάν η ροή του έτους ακολουθεί μια δεξιόστροφη κίνηση, αυτή η ερμηνεία θα ήθελε σε μια είσοδο να βρίσκεται κατά την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου, ανάλογα με το πού ακριβώς βρίσκεται η είσοδος.

Η ανάγκη να αξιολογηθεί περισσότερο η ακρίβεια αυτού του εκπληκτικού ευρήματος απαιτεί να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά ως προς τα μεγέθη του κύκλου και της έλλειψης, και ουσιώδεις διαφορές τους.
το διαβάσαμε στο thessbomb.blogspot.gr

10 σχόλια:

  1. Το αστείο στην υπόθεση ξέρετε ποιό είναι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν μισός μακεδόνας, μισός ηπειρώτης το ίδιο είναι και ο Τσίπρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαφορά ανάμεσα στον ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και στον ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ Τσίπρα της ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είναι η κάτωθι . Τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σε όλο τον κόσμο οι Λαοί τον ΣΕΒΟΝΤΑΙ και εκατομμύρια άνθρωποι τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ σαν Θεό τους και γι αυτό δίνουν στα παιδιά τους το όνομα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ . Τον δε Τσίπρα τον έχουν ΧΕΣΜΕΝΟ και εδώ στην Ελλσδα τον φτύνουν όλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .

      Διαγραφή
  3. Αυτό δεν αναιρεί το οτι είναι και οι 2 μακεδονοηπειρώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Τσίπρα κάνεις λάθος οτι τον έχουν χεσμένο ειδικά στην Ελλάδα παρά το οτι τα έχει κάνει όλα μπουρδέλο στην κάλπη πάλι όλοι τον ψηφίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κάνω λάθος φίλε . Στις τελευταίες εκλογές οι Έλληνες με την Μεγάλη Αποχή τα Λευκά και τα Άκυρα (5.5 εκατ. περίπου) έδειξαν ότι τον ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ τον έχουν ΧΕΣΜΕΝΟ . Το πραγματικό ποσοστό που πήρε το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ του MR ALEXIS USA δεν ξεπερνά το 19% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αποτέλεσμα μετράει και γιατί να κάτσουν σπίτι τους δωρεάν είναι η ψήφος θα πάθαιναν τίποτα αν ψήφιζαν μερικοί απο αυτούς ας πούμε Χρυσή Αυγή ή Λαϊκή Ενότητα αφού δεν τον γουστάρουν, αν δεν αντιδράσουν με την ψήφο με τι άλλο θα το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ . ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΑ$#@&$ΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΦΥΡΙΖΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ . ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα έρθει η ώρα για ένα ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ όπου σσν ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ θα τσακίσει κάθε τι ανθελληνικό στο διάβα του . Πλησιάζει η ώρα για μια νέα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κατοχική συμμορία ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ και ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ νιώθει ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή