Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε σε ζωντανή σύνδεση από τον διευθυντή μιας εταιρείας προστατευτικών γιλέκων που προσπαθούσε να αποδείξει την αντοχή των προϊόντων του...

Ο νεαρός δημοσιογράφος Eitam Lachover φόρεσε το γιλέκο για να παρουσιάσει μπροστά στην κάμερα πόσο ανθεκτικό είναι και να αποδείξει εάν πράγματι η εταιρεία διαθέτει έναν αποτελεσματικό αμυντικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση των αμέτρητων κρουσμάτων επιθέσεων με μαχαίρια στην Δυτική Όχθη, όπως υποστηρίζει.
Ο διευθυντής της εταιρείας, Yaniv Montakyo, έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, χρησιμοποιείται από στρατιωτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο.
«Θα με μαχαιρώσεις με αυτό;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, δείχνοντας εμφανώς φοβισμένος.
«Ναι. Δεν χρειάζεσαι να φοβάσαι τίποτα, είμαστε σίγουροι για το προϊόν μας. Αυτό το προϊόν μπορεί να προστατέψει από μαχαίρια που είναι πιο δυνατά από αυτό. Μην φοβάσαι, εάν συμβεί κάτι, είμαι εδώ», απάντησε ο Montakyo.
Και τότε το χειρότερο σενάριο συνέβη.
Ο Montakyo άρχισε να χτυπά πισώπλατα τον δημοσιογράφο με το μεγάλο μαχαίρι, όμως κάποια στιγμή η λεπίδα διαπέρασε το γιλέκο και τραυμάτισε τον δημοσιογράφο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Lachover, ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, όμως χρειάστηκε να κάνει ορισμένα ράμματα.


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου