Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ! ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ: ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ"!!!

Η πολυδιάσπαση συνεχίζεται. Το είπαμα ότι τα κόμματα θα ξεφυτρώνουν καθημερινά σαν μανιτάρια. Το σχέδιο των εχθρών της χώρας για πολυδιάσπαση των Ελλήνων συνεχίζεται. Ιδρυτής του νέου κόμματος ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης. 
Δείτε τι λέει στην ιδρυτική του διακήρυξη:



«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» Αυτό είναι το νέο Λαϊκό Κίνημα για όσους θέλουν την χώρα μας κυρίαρχη και τον λαό μας ελεύθερο, ασυμβίβαστο, αδούλωτο, αδιαπραγμάτευτο, απροσκύνητο, υπερήφανο, αξιοπρεπή, μακριά από κάθε πολιτική και κοινωνική σαπίλα και διαπλοκή.
Μακριά από ξενόδουλους, υποτακτικούς, προσκυνημένους, ξενόφερτους, απατεώνες, κλέφτες, γλείφτες, ρουφιάνους, τσάτσους, αναξιόπιστους, καιροσκόπους, ιδιοτελείς, τυχοδιώκτες και βρόμικους! Μακριά από γερμανοτσολιάδες τοκογλύφους, τρόικες και άλλους διεθνείς και εγχώριους νταβατζήδες που πλουτίζουν και ευημερούν σε βάρος του υπερήφανου και πολυταλαιπωρημένου , από συμμορίες, ελληνικού λαού!
Σκεφτήκαμε να ιδρύσουμε αυτό το Κίνημα με σκοπό και προοπτική να διεισδύσουμε στην κοινωνία αξιοκρατικά, δίκαια και τολμηρά ώστε να ξεριζώσουμε από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού, όλα τα παράσιτα, τα αποστήματα, αλλά και κάθε καρκίνωμα που δηλητηριάζουν, για δεκαετίες τώρα, με την μορφή υπουργών και άλλων πολιτικών και κοινωνικών συμμοριών, τον ελληνικό λαό, την ελληνική οικογένεια και κάθε αδύναμο, απροστάτευτο, αβοήθητο, άνεργο, φτωχό, πολύτεκνο, άστεγο και ξεχασμένο πολίτη!
Όσοι Έλληνες και όσες Ελληνίδες νομίζουν και πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για την ίδρυση αυτού του λαϊκού Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» μπορούν όποτε θέλουν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους και να μπουν στον αγώνα μαζί μας, με θέσεις, απόψεις και διάλογο εφ' όλης της ύλης. Πιστεύουμε στην αληθινή Δημοκρατία, την αξιοκρατία, την ελευθερία, τις πανανθρώπινες αξίες, την Δικαιοσύνη, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την οικογένεια, τα ιδανικά και την αιώνια παράδοση και πολιτισμό της χώρας μας. Και για αυτά θα αγωνιστούμε... Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
Με εκτίμηση,
Γιάννης Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου