Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΠΕΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΕΝΩ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ!!!

Γιατί είναι σημαντικό;

Σε  μια  περιοχή που πάντα  ηταν  απο  τις  θερμότερες του πλανήτη , σήμερα υπάρχει σημαντική αύξηση της  παρουσίας  πολλών  στρατιωτικών δυνάμεων, από χώρες που δεν έχουν....

σχέση με την περιοχή μας , και  ταυτόχρονα υπονομεύουν την  ειρήνη στην περιοχή μας. Η χώρα μας συμμετέχει με  στρατιωτικές δυνάμεις εκτός συνόρων σε μια  περίοδο που ο απλός λαός βρίσκεται σε οικονομική εξαθλίωση. Το κόστος που δαπανάτε για αυτή την παρουσία εκτός συνόρων λείπει απο βασικές κοινωνικές δαπάνες όπως Υγεία , και παιδεία. Το να συμμετέχουμε σε ένα συνασπισμό που μέχρι σήμερα δεν διασφάλισε την ακεραιότητα της χώρας μας απο τις συνεχείς παραβιάσεις όμορων κρατών συμμάχων  κατα τα άλλα στους ίδιους οργανισμούς που συμμετέχει η χώρα μας αποδικνύει ότι μόνο βάρη επιφέρει στον λαό μας η παρουσία εκτός συνόρων , που το μόνο που διασφαλίζουν είναι συμφέροντα άλλων  χωρών  και  επιχειρήσεων.ΝΑ  ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ  ΤΑ  ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ.
Μπείτε και υπογράψτε το ψήφισμα στο παρακάτω link: εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου