Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ISIS ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΒΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΜΕ ΝΕΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 5 ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ!

Με νέο βίντεο φρίκη οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται να απειλούν τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, προμηνύοντας επιθέσεις στο εσωτερικό της χώρας...
AdTech Ad

Το νέο βίντεο ξεκινά δείχνοντας έναν μαυροφορεμένο τζιχαντιστή να απευθύνει το λόγο του στον Βρετανό πρωθυπουργό και να εξαπολύει σωρεία απειλών τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους πολίτες της χώρας του, απειλώντας με νέο αιματοκύλισμα στην Ευρώπη. 
"Αυτό το μήνυμα είναι για το Ντείβιντ Κάμερον", αναφέρει. Ενώ, λίγο αργότερα αποκαλεί τον Άγγλο πρωθυπουργό ανόητο και ανίκανο να καταπολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος, όπως όλα τα κράτη που είναι "δούλοι" του Λευκού Οίκου.
"Πόσο παράξενο είναι να μας απειλεί ο πρωθυπουργός ενός μικρού νησιού με μια χούφτα αεροπλάνα", λέει ο μαυροφορεμένος, που καλεί τον λαό να αναλογιστεί αν η κυβέρνησή θα ενδιαφερθεί για αυτόν, όταν πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών.

Στο ίδιο βίντεο, διάρκειας 11 λεπτών, εμφανίζεται ένα παιδί που φέρει στο κεφάλι τη χαρακτηριστική, μαύρη μπαντάνα με το σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους, για να υποδείξει το σημείο, όπου θα εκτελεστούν οι "άπιστοι". Παράλληλα, ο μασκοφορεμένος άνδρας υποστηρίζει πως οι πέντε κρατούμενοι είναι κατάσκοποι που εργάζονταν για λογαριασμό των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και για αυτό θα εκτελεστούν.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό καταλήγει με την εκτέλεση των 5 ανδρών, ενώ η αυθεντικότητά του δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Πηγή: ΙndependentDailymail), news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου