Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ (ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Στο 31 Δεκεμβρίου  2015, ο  Βλαντιμίρ Πούτιν ενέκρινε την επικαιροποιημένη νέα Εθνική Στρατηγική Ασφαλείας της Ρωσικής...

Ομοσπονδίας. Το πολυσέλιδο έγγραφο θα καθορίσει την στάση της χώρας αυτής το επόμενο έτος σε όλους τους τομείς, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.
Πρόκειται για έναν «μπούσουλα» προς όλους τους υπαλλήλους και κατοίκους του απέραντου ρωσικού κράτους.
Κάτι που θα έπρεπε να είχαμε και εμείς στην Ελλάδα και όχι όποια κυβέρνηση ανεβαίνει να εφαρμόζει το δικό της κατά το δοκούν πρόγραμμα, μόνο με τους « δικούς της ανθρώπους».  Όλοι οι υπάλληλοι όλων των  κατηγοριών και όλοι οι πολίτες , οφείλουν να έχουν  μια κοινή πολιτική για να πάει ένα κράτος «μπροστά».
Σε αυτό λοιπόν το  έγγραφο τονίζεται ιδιαίτερα  η διατήρηση των παραδοσιακών πνευματικών και ηθικών αξιών, που αποτελούν  μία από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για την ασφάλεια της χώρας .
Οι αξίες αυτές περιλαμβάνουν την προτεραιότητα του πνεύματος πάνω στην ύλη, όπως αναφέρει το έγγραφο.
Το έγγραφο αναφέρει ότι ένας από τους στρατηγικούς στόχους της ρωσικής  ασφάλειας είναι «η διατήρηση και ανάδειξη των παραδοσιακών ρωσικών πνευματικών και ηθικών αξιών  ως βάση της ρωσικής κοινωνίας, της εκπαίδευσης της νέας γενιάς  στο πνεύμα της ιδιότητας του πολίτη».
«Η βάση της ταυτότητας των λαών της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι ένα ιστορικά καθιερωμένο σύστημα  κοινών πνευματικών, ηθικών, πολιτιστικών και ιστορικών αξιών, καθώς και της ξεχωριστής κουλτούρας των πολυεθνικών πληθυσμών της Ρωσικής Ομοσπονδίας , ως αναπόσπαστο μέρος του ρωσικού πολιτισμού»,  όπως αναφέρεται στο έγγραφο.
Εκεί ο Βλαδίμηρος Πούτιν  τονίζει ότι οι  πνευματικές και ηθικές αξίες είναι η προτεραιότητα του πνεύματος πάνω στην ύλη, η προστασία της ανθρώπινης ζωής, τα δικαιώματα και οι ελευθερίες του ατόμου, της οικογένειας, της δημιουργικής εργασίας, της  υπηρεσίας στην Πατρίδα, της ηθικής,  της δεοντολογίας, του ανθρωπισμού , της   δικαιοσύνης,  της  αμοιβαίας υποστήριξης, της ομαδικής εργασίας,  ως  βασικές προϋποθέσεις ειρηνικής συνύπαρξης.
Οι απειλές για την ρωσική ασφάλεια έγκειται στον τομέα του πολιτισμού, και των ασαφών  πνευματικών και ηθικών αξιών , με  την εξασθένιση της ενότητας των πολυεθνικών πληθυσμών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, από ξένες πολιτιστικές και ενημερωτικές εκπομπές (συμπεριλαμβανομένης και της διανομής των προϊόντων χαμηλής ποιότητας της μαζικής κουλτούρας), την προώθηση της ανεκτικότητας και της βίας, την φυλετική, εθνική και θρησκευτική μισαλλοδοξία, καθώς και την μείωση του ρόλου της ρωσικής γλώσσας στον κόσμο (παράγραφοι 76-79).
Κάθε θρησκεία είναι ανεκτή στην χώρα αυτή εφόσον όμως δεν επιδιώκεται ο προσηλυτισμός και οποιαδήποτε μορφής βία.
Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Οι χριστιανικές αξίες είναι σημαντικές για την ευρωπαϊκή ενότητα έναντι του ακραίου ισλαμισμού),  είχαμε επισημάνει  την εφαρμογή  Επιστημονικού Φόρουμ με κύριο θέμα τις «θρησκευτικές αξίες που έχουν διαμορφώσει την ιστορία της Ευρώπης», έλαβε χώρα στην Μόσχα.  υπογραμμίζοντας την σημασία των χριστιανικών αξιών με σκοπό την πρόληψη των συγκρούσεων και την διατήρηση της ακεραιότητας της Ευρώπης, έναντι της μουσουλμανικής επέλασης.
Μετά από αυτήν λαίλαπα που βιώνει η πατρίδα μας με την μαζική μετανάστευση οφείλουμε άμεσα να αλλάξουμε ρότα.
Η Ελλάδα πρέπει και οφείλει να «γυρίσει πίσω στην  χριστιανική παράδοση» ακολουθώντας τις ηθικές αξίες της ορθοδοξίας , εάν θέλει να προφυλαχθεί από την « καταιγίδα» που φαίνεται στον ορίζοντα.
Αυτή η ηθική, πολιτιστική, θρησκευτική και κοινωνική επίθεση που δεχόμεθα ως Έλληνες από την δεκαετία του 1980 έχει αλλοιώσει το χαρακτήρα της χώρας μας.
Απομακρυνόμενοι  εμείς οι Έλληνες από όλες αυτές τις αξίες μας « οδηγούμεθα » με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό που έχουν ήδη «πέσει» όλοι οι Ευρωπαίοι.
Με νόμους για «σύμφωνα συμβίωσης», με ταυτότητες χωρίς την αναγραφή του θρησκεύματος, με κατασυκοφάντηση της εκκλησίας και των ενόπλων δυνάμεων και πολλά άλλα,  κτυπούν τους κύριους  «πυλώνες» τις κοινωνίας μας.
Εάν γυρίσουμε και «ακουμπήσουμε» στα διδάγματα των Αγίων μας τότε και μόνο τότε  θα «βρούμε» τον δρόμο για την « έξοδο» και την ανάσταση του έθνους .
Η κρίση που περνά η χώρα μας είναι κυρίως ηθική λένε κάποιοι , λάθος . Η κρίση που διερχόμεθα  ως Έλληνες είναι  κυρίως θρησκευτική , διότι απομακρυνθήκαμε από τον θεό , «φτιάχνοντας» δικούς «θεούς» μέσα στην ζωή μας . Το χρήμα , η εργασία, η καλή ζωή κά , θεοποιήθηκαν σε μια ατέρμονη διαδικασία εύκολου πλουτισμού. Τα αποτελέσματα τα βιώνουμε σήμερα.


pentapostagma.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. Οι εχέφρονες ξέρουν να πορεύονται στο δρόμο της αρετής.
    Οι δήθεν ''προοδευτικοί'' ξέρουν να προχωρούν προς τα πίσω,
    στην εποχή των Σοδόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή