Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ο ΤΖΟΥΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ: "ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;"!

O εκκλησιαστικός δημοσιογράφος Σωτήρης Τζούμας μετά το χθεσινό δημοσίευμά του με το οποίο στηλίτευε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας επειδή έδωσε τον σταυρό στον Προκόπη Παυλόπουλο να τον πετάξει στο νερό, κάτι που όφειλε να κάνει ο ίδιος ο ιεράρχης, επανέρχεται με δριμεία επίθεση κατά του ίδιου του Προέδρου Δημοκρατίας, με αφορμή τις δικαιολογίες του τελευταίου γιατί δεν παρέστη στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, προτιμώντας την Αθήνα. Ο Σωτήρης Τζούμας είναι καταπέλτης για μια ακόμη φορά:


Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
Κύριε Πρόεδρε,
Πληροφορηθήκαμε οτι επικοινωνήσατε τηλεφωνικά με τον εορτάζοντα Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και εκτός από τις ευχές σας, του εξηγήσατε τους λόγους που δε παρευρεθήκατε στην κεντρική τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας, στον Πειραιά.
Σεβαστές οι αιτιολογίες σας, αλλά δεν συνάδουν με το θεσμικό αξίωμα που κατέχετε πλέον.
Τώρα υπάρχει μία βασική διαφορά κύριε Πρόεδρε: δεν είσαστε πλέον πολιτευτής, αλλά το "σύμβολο" της ενότητας του σκληρά δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.Και αυτός ο λαός, σας ήθελε την ημέρα των Θεοφανείων στον Πειραιά, για να εμψυχώσετε το ηθικό του και να του δείξετε οτι αυτές τις δύσκολες ώρες τον σκέπτεστε και αναγνωρίζετε τις θυσίες του.
Και αν δεν θέλατε να πάτε στον Πειραιά, μπορούσατε να πάτε όχι στο βολικό Κολωνάκι,αλλά στο πολλαπλώς αμφισβητούμενο Καστελλόριζο, ή στην ακριτική Λήμνο, ή στα ηρωικά Ψαρά, ή στην ελληνική...-ακόμη- Θράκη! Και τόσα ακόμη μέρη που οι κάτοικοί τους θα ήθελαν να συνεορτάσουν την ημέρα των Φώτων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Δυστυχώς δεν μας πείσατε για τις προθέσεις σας και είναι αργά για δικαιολογίες και για... δάκρυα, όπως λέγει και ο λαός μας.
Υ.Γ. Δεν περιμέναμε πάντως οτι θα θυμόμαστε τόσο σύντομα τον Ευρωβουλευτή κ. Γ. Κύρτσο, που σας αποκάλεσε "butler"του Τσίπρα. Ευχόμαστε να μην τον δικαιώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου