Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ "ΓΑΥΓΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙ!

Τι τον καλούν στα κανάλια αυτον τον βουλευτή; Δεν φτάνει που είναι...


Προδότης με πατέντα, δεν φτάνει που συνέχεια κοτσανολογεί, μονίμως "γαυγίζει"! Φωνάζει στους πάντες εκτοξεύοντας μπούρδες! 
Χτες στο δελτίο ειδήσεων του Blue Sky με τον Άκη Παυλόπουλο, αερολογούσε "γαυγίζοντας", χωρίς να λέει τίποτε! Επιτέθηκε στον Λεουτστάκο της "Λαϊκής Ενότητας", λέγοντάς του ότι ο λαός σας πέταξε έξω από την Βουλή (λες και τους ΑΝΕΛ δεν θα τους πετάξει κλωτσηδόν με την προδοσία τους να γίνουν γερμανοτσολιάδες). Παπαριές χωρίς τέλος. Μόλις όμως τον πήρε στην εκπομπή ένας τηλεθεατής και του είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του κόβει κάθε μήνα τη σύνταξη και ίσα που παίρνει λίγο πάνω από 500 ευρώ, ο Παπαχριστόπουλος έβαλε την άλλη...κασέτα "Εμείς φταίμε για τις περικοπές των συντάξεων; Τι παραλάβαμε;" και άλλες παρόμοιες μακακίες! 

Ρε χοντρέ, ποιος κόβει σήμερα τις συντάξεις; Δεν τις κόβετε εσείς ρε πολιτικοί προδότες; Είχατε πει ποτέ ότι θα κόβατε τις συντάξεις; Και τι θα πει ότι άλλοι άρχισαν να τις κόβουν πρώτοι; Κάνετε δηλ. τα ίδια και χειρότερα με τους προηγούμενους! Συνεχίζετε και κορυφώνετε την εξαθλίωση του λαού!
Κι έχεις το θράσος και...γαυγίζεις ρε; 
Ουστ από 'δω, προδότη!

2 σχόλια:

  1. Πριν εκλεγεί βουλευτής τα έλεγε μια χαρά, κατακεραύνωνε τις
    μνημονιακές πολιτικές.

    Η πλειοψηφία του λαού, όμως, δεν μαθαίνει από τα παθήματα.
    Θα δείτε ότι και στο μέλλον θα ψηφίζει αυτούς που
    μας εξαθλιώνουν οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τύπος αυτός είναι για πολύ βρωμόξυλο ή δεν ξέρω τι του έχει τάξει ο Τσίπρας για να τον λιβανίζει συνέχεια με τόσο προκλητικό τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή