Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΟΜΜΑ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΠΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ Λ.Ε.Π.ΕΝ (ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ)!

Από'δω και στο εξής θα ξεφτυρώνουν σαν μανιτάρια τα κόμματα! Το ερώτημα είναι αν αυτό είναι καλό για τον τόπο ή τελικά βοηθά το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους εχθρούς της Ελλάδος που θέλουν τη διάλυσή της και την αποτροπή συνένωσης των Ελλήνων!
Ιδού λοιπόν τι λέει η ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος Λ.Ε.Π.ΕΝ (ομοϊδεατών του εθνικιστή Λεπέν):
Εκ του Γραφείου Τύπου.
Γιατί Λ.Ε.Π.ΕΝ.-Γιατί Εθνικιστές
Με την ανακοίνωση της ίδρυσης της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν αντιδράσεις και να...

δημιουργηθούν ερωτηματικά.Αντιδράσεις από τους γνωστούς καλοθελητές που θέλουν τον πατριωτικό χώρο περιορισμένο πολιτικά και ιδεολογικά,πιστεύοντας πως οι αγνοί Εθνικιστές είναι πρόβατα και «ιδιοκτησία» του κάθε αυτόκλητου φυρερίσκου.Ερωτηματικά πάλι από όλους εσάς που καθημερινά επισκέπτεστε την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζητάτε να μάθετε περισσότερα για εμάς.
Μετά την επιβεβλημένη ραστώνη της εορταστικής περιόδου θεωρούμε πως ήρθε ο καιρός να πούμε κάποια πράγματα για εμάς και να ξεκινήσουμε έναν διάλογο μεταξύ μας για το πως μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε στην Πατρίδα και τον Λαό μας.
Η Λ.Ε.Π.ΕΝ. λοιπόν είναι μία ένωση ατόμων και συλλογικοτήτων που πιστεύουν στον Εθνικισμό και θεωρούν ότι αυτός ούτε παρουσιάζεται,ούτε εκπροσωπείται πολιτικά,όπως θα έπρεπε στην τρέχουσα πολιτική πραγματικότητα.Δεν ζητάμε από κανέναν να χάσει την ιδιαιτερότητά του,ούτε να αφήσει την αυτοτέλειά του.Αντίθετα,καθημερινά συνομιλούμε με ανθρώπους και ομάδες για την καλύτερη οργάνωση των προσπαθειών μας και την διεύρυνση της κίνησής μας.Μακριά από εμάς,βρίσκονται οι αρχηγισμοί και τα πολιτικά καπελώματα.Δεσμευόμαστε ότι στο διάστημα των επόμενων τεσσάρων (4) μηνών θα διεξαχθεί το συνέδριο της Λ.Ε.Π.ΕΝ.,όπου θα προκύψει η (συλλογική) ηγεσία,οι θέσεις και το πρόγραμμά μας.
Το ακρωνύμιο του ονόματός μας,λογικό είναι να παραπέμπει,στον μεγάλο Γάλλο Εθνικιστή ηγέτη,Ζαν Μαρί Λεπέν.Αυτό ούτε μας ενοχλεί,ούτε μας φοβίζει.Αφενός τιμούμε τον μεγάλο φιλέλληνα Εθνικιστή ηγέτη για τους αγώνες του,αφετέρου θεωρούμε πως ο πατριωτικός άνεμος οφείλει να έχει μία πανευρωπαϊκή διάσταση,ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των τοκογλύφων και των παγκοσμιοποιητών.
Δηλώνουμε Εθνικιστές και δεν είμαστε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό.Τιμούμε τους αγώνες και την δράση προσώπων και κινημάτων του παλιότερου αλλά και πιο πρόσφατου παρελθόντος,θέλοντας να δώσουμε στον Εθνικισμό την σύγχρονη διάστασή του απέναντι στις προκλήσεις των καιρών.Δεν απολογούμαστε σε κανέναν και για τίποτα,αντίθετα αποδίδουμε ευθύνες σε αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στην σημερινή της κατάσταση.
Όλοι μαζί,πεισμωμένοι και με όρεξη για αγώνα,για να ξαναδώσουμε στον Έλληνα την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια.

2 σχόλια:

  1. Η ύπαρξη πολλών πατριωτικών κομμάτων σημαίνει ότι
    1) ο καθένας εκλαμβάνει διαφορετικά από τον άλλο την έννοια του
    ''πατριωτισμού''.
    2) ο πατριωτικός χώρος δεν είναι ενωμένος.
    3) ο πατριωτικός χώρος δεν θα κυβερνήσει ποτέ, διότι είναι
    διασπασμένος.

    Κρίμα, κρίμα, κρίμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά.
    διαίρει και βασίλευε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή