Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ!

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!
Έχουμε να κάνουμε με ομαδική επίθεση των ΜΜΕ και του κάθε κομπλεξικού, κατά των ιεραρχών που καταδικάζουν το σύμφωνο...

συμβίωσης των ομοφυλόφιλων. Πριν από μερικές μέρες επιτέθηκαν στον Αμβρόσιο, χθες στον Μητροπολίτη Κορίνθου και τώρα στον Πειραιώς Σεραφείμ. 
Το σοβαρό αυτό θέμα παρουσιάζει το pentapostagma.gr το οποίο σημειώνει χαρακτηριστικά:  
Ξαφνικά έχουν όλοι λόγο, ακόμα και και οι πιο άσχετοι των πρωινάδικων, εκτός από τους φωτισμένους Ιεράρχες μας!
Ζούμε για μια ακόμα φορά, τη χούντα και τον φασισμό των ΜΜΕ!
Διαστρεβλώνουν, αλλάξουν και διαβάλουν τους λόγους των Ιεραρχών προσπαθώντας να περάσουν τα δικά τους μηνύματα.
Νομίζουν ότι τους παρακολουθούνε ζώα και όχι άνθρωποι με ελεύθερη κριτική.
Έλεος ποια, κάποτε πρέπει να σταματήσουν και να πληρώσουν για την ηθική κατάντια που έχουν φέρει στην Ελληνική κοινωνία.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβατε για τι θρασύς τύπο είναι ο Λιάγκας. Παλαιότερα είχε αποκαλέσει τον ελληνικό λαό "ρατσιστικό"!



2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΤΛ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ..Όσοι Ψήφισαν-Είναι Αντίθετοι κατά των Ν.Σ της Ιθαγένειας/Συμφώνων Συμβίωσης/Κατευθυνόμενης Λαθροεισβολής/του 3ου και Επαχθέστερου Μνημοσύνου...Οφείλουν να Κατέβουν Κάτω ας έχει και Χιονοθύελλα Εκείνη την Ημέρα αλλιώς να το Βουλώσουν/ούμε ΟΛΟΙ.Εκτονώνουμε την "Οργή-Αγανάκτηση" στα Σχόλια ώστε να μην μας αφήνουν να κάνουμε το Αυτονόητο..Ήρθε η Ώρα να Ξυπνήσει ο Νεοέλληνας απο τον Κοινωνικο-Οικονομικό Λήθαργο..


    http://www.agioritikovima.gr/arxeio/item/73883-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-7-%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ξέρει κανείς ποιοι ελέγχουν τα περισσότερα Μ.Μ.Ε.;;
    Μήπως κανένα φτωχαδάκι της γειτονιάς μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή