Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ...

Η γιαγιά που ονομάστηκε "Νοστράδαμος των Βαλκανίων" έχει άσχημα νέα για τη χρονιά που μόλις μπήκε. Ας ελπίσουμε πως θα διαψευσθεί...
AdTech Ad
Μια καθοριστική στιγμή στη ζωή της, όπως η ίδια διηγούνταν αλλά δεν επιβεβαιώνεται ως γεγονός, ήταν κάποια στιγμή που ένας ανεμοστρόβιλος τη σήκωσε ψηλά και τελικά έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσουν σκόνη και χώμα τα μάτια της και αργότερα να χάσει την όρασή της εξαιτίας του τραυματισμού ίσως και λόγω μόλυνσης.
Λίγο αργότερα αρρώστησε από πλευρίτιδα και έφτασε κοντά στο θάνατο αλλά ξεπέρασε την ασθένεια για να πεθάνει τελικά το 1996 από καρκίνο του μαστού.
Η Vanga θεωρείται από πολλούς ότι είχε την ικανότητα να βλέπει το μέλλον. Η ίδια δεν έγραψε βιβλία αλλά οι προφητείες της συγκεντρώθηκαν από ανθρώπους της χώρας της και μεταφέρονται από στόμα σε στόμα.
Τώρα τα τελευταία 24ωρα, το όνομα της Βουλγάρας Baba Vanga κάνει ξανά το γύρο του διαδικτύου, καθώς κάποιοι θυμήθηκαν τις δυσοίωνες προβλέψεις που είχε κάνει για το 2016. Σύμφωνα λοιπόν με όσα λένε οι οπαδοί της, οι φανατικοί Μουσουλμάνοι θα επιτεθούν με χημικά στην Ευρώπη στοχεύοντας στο να δημιουργήσουν μια Αυτοκρατορία.
Η γιαγιά Vanga που είναι κάτι σαν τον γέροντα Παίσιο ή τον Νοστράδαμο της Βουλγαρίας, φέρεται από όσους την επικαλούνται να έχει "προβλέψει" τα εξής:
-Το 1980 είπε ότι "το 1999 ή το 2000 το Κουρσκ θα καλυφθεί από νερό και όλος ο κόσμος θα κλαίει από πάνω του". Στην αρχή δεν έλαβαν στα σοβαρά αυτή την προφητεία διότι θεωρούσαν ότι το Κουρσκ ήταν η ομώνυμη πόλη αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν το ρωσικό υποβρύχιο το οποίο τελικά βυθίστηκε παρασύροντας στο θάνατο αξιωματικούς και στρατιώτες.
-Το 1989 είπε ότι "Τρόμος! τρόμος! Τα αμερικάνικα αδέρφια θα πέσουν αφού θα έχουν χτυπηθεί από ατσάλινα πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν μέσα σε ένα θάμνο (Bush στα αγγλικά) και αίμα αθώων θα τρέξει". Η προφητεία αυτή πιστεύεται ότι αναφερόταν στα τρομοκρατικά χτυπήματα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης το 2001.
-Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μαύρος αλλά και ο τελευταίος Πρόεδρος μιας και μετά από αυτόν η Αμερική θα καταρρεύσει εξαιτίας μιας θεαματικής οικονομικής κρίσης
-Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2010 ως ένας συνηθισμένος πόλεμος αλλά θα καταλήξει σε χρήση χημικών και πυρηνικών όπλων. Θα τελειώσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2014. Όπως φαίνεται εδώ δεν έπεσε μέσα.
-Η Κίνα θα γίνει η νέα υπερδύναμη το 2018
 
-Το 2023 θα αλλάξει η γήινη τροχιά. Η Ευρώπη θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της
-Το 2066 οι ΗΠΑ θα πλήξουν τους Μουσουλμάνους στη Ρώμη με κλιματικά όπλα
-Θα καθιερωθεί παγκοσμίως ο κομμουνισμός
-Θα εμφανιστεί μια μορφή προγηρίας κατά την οποία ο κόσμος θα γερνάει μέσα σε ελάχιστα λεπτά
-Το 2111 θα υπάρχουν ανδροειδή ρομπότ, μισά μηχανικά και μισά βιολογικά
-Το 2125 θα ληφθεί εξωγήινο σήμα στην Ουγγαρία και θα επιτευχθεί εξωγήινη επαφή
-Οι άνθρωποι θα μεταναστεύσουν στον Άρη και σε άλλους πλανήτες εκτός ηλιακού συστήματος, θα εμφανιστεί νέα θρησκεία
-Το έτος 5079 οπότε και θα επέλθει το τέλος του κόσμου (αργεί ακόμα η αλήθεια είναι).
Η αλήθεια είναι πως το 2015 ήταν μια χρονιά εντελώς απρόβλεπτη που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε τρελή "προφητεία" ή θεωρία συνωμοσίας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παρότι πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως η Vanga είναι "ψευδοπροφήτης" μιας και δεν υπάρχουν γραπτά της κείμενα, η Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν την καταδίκασε ρητά.
Ένας Βούλγαρος μοναχός που ζει στο Άγιο Όρος, ονόματι Βησσαρίων, έχει γράψει μάλιστα και βιβλίο καταγγέλλοντας τη Vanga και τον Danov, ιδρυτή του κινήματος της Λευκής Αδελφότητας που θεωρείται και αυτός "προφήτης" στη γειτονική μας χώρα.
Το αν θα επιβεβαιωθεί η τυφλή γερόντισσα, ή τέλος πάντων οι οπαδοί της που συντηρούν τον μύθο της με το αζημίωτο, θα το δείξει το μέλλον.
Οι νέες προφητείες της γιαγιάς Vanga δημοσιεύθηκαν στη Mirror. Ενώ για τη Vanga υπάρχει και σχετικό site. Οι προβλέψεις της που υποτίθεται πως επιβεβαιώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου