Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση των δυο νεαρών στο Μεσολόγγι, που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς...
Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (04/01/2016), εντοπίστηκε σε αρδρευτικό κανάλι στο χωριό Κατοχή Μεσολογγίου, από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. που επιχείρησε στην περιοχή, αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
mesologgi4
Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ανάσυρσης του οχήματος από το κανάλι από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκαν σε αυτό οι σοροί των δύο ανδρών, του Βασίλη Γρατσάνη και του Ιωάννη Κορδώση.
exafanisi copy
Την τραγική είδηση της ανεύρεση των δύο σορών επιβεβαίωσε και η Αστυνομία με ανακοίνωσή της.
Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο στο βίντεο που ακολουθεί:
Το αυτοκίνητο βρισκόταν σε βάθος περίπου δύο μέτρων μέσα στο αρδευτικό κανάλι, και λίγα μέτρα μακριά από σπίτια της περιοχής. Στο σημείο ο δρόμος είναι ευθεία και δεν μοιάζει επικίνδυνος, γεγονός που προκαλεί απορία για το πως κατέληξε μέσα στο κανάλι, το όχημα.
mesologgi2
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, θα ακολουθήσει η πρώτη μακροσκοπική εξέταση και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 40χρονου και του 35χρονου.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ολοκληρώσουν το έργο τους οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν νέες έρευνες στην περιοχή.
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε το αυτοκίνητο.
Το ιστορικό της εξαφάνισης
Οι δύο άνδρες, διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου, απ' όπου έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.
Τελευταία φορά που καταγράφηκε η παρουσία τους, ήταν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν κάμερες ασφαλείας στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Λεσίνι, κατέγραψαν το αυτοκίνητό τους, ένα μαύρο Toyota Corolla, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα των δύο νεαρών στο Μεσολόγγι

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε το όχημα των δύο νεαρών στο Μεσολόγγι

Οι έρευνες
Εξ΄αρχής ένα από τα σενάρια που εξέταζε η Αστυνομία, ήταν αυτό του τροχαίου, θεωρώντας πιθανό να έχει πέσει το αυτοκίνητο μέσα στον ποταμό Αχελώο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν μαζί τους τρία κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, το στίγμα του κινητού του 35χρονου τέθηκε εκτός λειτουργίας στις 04:43, ενώ και τα δύο κινητά του 40χρονου αγνοούμενου απενεργοποιήθηκαν εννέα λεπτά αργότερα, στις 04:52, ενώ ήταν εν κινήσει.
Οι Αρχές από το Σάββατο ερευνούσαν διεξοδικά τον ποταμό, με δύτες και βάρκες, αναγκάστηκαν όμως χθες Κυριακή να σταματήσουν τις έρευνες λόγω της κακοκαιρίας που έπληττε την Αιτωλοακαρνανία. Σήμερα άρχισαν και πάλι τις έρευνες στον Αχελώο, στις οποίες συμμετείχε ελικόπτερο της αστυνομίας με ειδική θερμική κάμερα.
Παράλληλα, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και εθελοντές συνέχιζαν τις δικές τους έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, την επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού καθώς και στο δρόμο που συνδέει τις κοινότητες Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή, σε μια περιοχή όπου φαίνεται να κινήθηκαν οι δύο άντρες.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου