Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

"ΓΙΑΤΙ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;"!

ΟΥΑΙ!!!!! ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ. ΘΕΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΕΙΣΤΕ;
                  
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

     Μαζεύτηκε και φέτος κατά το “εθιμοτυπικόν” και παρευρέθηκε στην δοξολογία για το νέο έτος, ολη η σημερινή ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ηγεσία της χώρας.
     Και όπως τους βλέπω όλους αυτούς, μέσα στον Ορθόδοξο Ιερό Ναό...

του αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου να το “παίζουν”Xριστιανοί, αναρωτιέμαι: Μα καλά, δεν ντρέπονται καθόλου οι σιχαμένοι; Τόσο ξετσίπωτοι είναι;

Από πέρυσι τον Ιανουάριο που έγιναν Κυβέρνηση, έχουν κάνει τα αίσχη κατά των Ελλήνων και κατά της Ορθοδόξου πίστεως και μόλις πριν από λίγες μέρες ψήφισαν ένα νόμο του σατανά, για να “νομιμοποιήσουν” το αισχρόν και παρά φύση “πήδημα” και σήμερα μπαίνουν στον Ιερό ναό των Ορθοδόξων. ΓΙΑΤΙ;;; Για να μας το "παίξουν" Χριστιανοί;;;
     Σαν δεν ντρέπεστε ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ φονιάδες των Ελλήνων.
     Σαν δεν ντρέπεστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ να μας το “παίζετε” Χριστιανοί.
     

Σαν δεν ντρέπεστε ΑΘΕΟΙ και ΑΡΝΗΤΕΣ του Χριστού που νομίζετε πως κοροϊδεύετε τους Έλληνες.
     Σαν δεν ντρέπεστε ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ που παραβιάσατε το Λαϊκό Δημοψήφισμα.
     Σαν δεν ντρέπεστε ΑΝΙΕΡΑ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. Είσαστε εχθροί της χώρας και το μόνο που σκέφτεστε, είναι πως θα κόψετε τις συντάξεις και τα επιδόματα των Ελλήνων, πως θα τους πάρετε τα σπίτια, πως θα τους φορολογήσετε βάναυσα, αλλά και πως θα επιβάλλετε την ηλεκτρονική κάρτα του σατανά, που αυτόν υπηρετείτε.

     ΟΥΑΙ.!!!! ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ και ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ που μας το “παίζετε” Έλληνες Χριστιανοί.
     Μωρέ σας χρειάζεται Κολοκοτρώνης και Καραϊσκάκης, να σας αρχίσουν στα περίτεχνα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μπινελίκια, του τύπου: “γ@μω την πίστη σας και γ@μω τον “μωχαμέτη” σας”,  αλλά αν δεν ξεκουμπιστείτε και γρήγορα από την πατρίδα μου βρωμο-σατανιστές, τότε “καλομελέτα κι’ έρχεται”.
     Αλλά αυτή η υποκρισία δεν είναι προνόμιο, μόνο των σατανιστών αυτής της αντιχριστιανικής κυβέρνησης, αλλά το βλέπουμε πλέον και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στους Αρχιερείς της συνοδείας του.
Από πότε τελούν την Θεία Λειτουργία ή και την δοξολογία, εντός του Ορθόδοξου ιερού ναού, παρουσία των ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΑΘΕΩΝ και των συνειδητών εχθρών της ΠΙΣΤΕΩΣ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ, σαν να μην τρέχει τίποτα;

Να μας εξηγήσει παρακαλώ ο αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος, σε ποιον Θεό πιστεύει και ποιον Θεό υπηρετεί; Γιατί αν ισχυρίζεται ότι υπηρετεί τον Ιησού Χριστό, να του θυμίσω πως ο Ιησούς Χριστός είπε: “Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσίν, μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.Κατά Ματθαίον, ζ΄ 6. (Μη δώσετε τα άγια πράγματα στους σκύλους ούτε να πετάξετε τα μαργαριτάρια στους χοίρους, γιατί αλλιώς οι χοίροι θα τα καταπατήσουν με τα πόδια τους κι οι σκύλοι θα στραφούν εναντίον σας και θα σας ξεσκίσουν.)

     Γιατί λοιπόν ο αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος παραβαίνει τις εντολές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και πετάει τα μαργαριτάρια της Ορθοδόξου πίστεως, στους ΑΘΕΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ;
     Δεν γνωρίζει ότι είναι ΑΘΕΟΙ;
     Δεν γνωρίζει ότι ψήφισαν νόμο πορνείας και απώλειας των ανθρώπων;
     Δεν γνωρίζει ότι στρέφονται κατά της Ορθοδόξου οικογενείας;
     Δεν γνωρίζει ότι στρέφονται κατά της Ελληνορθοδόξου παραδόσεως και πολεμούν την προσευχή, τον εκκλησιασμό και την ιστορία μας, ενώ επιδοτούν τα “gay pride” και τον σοδομισμό; 
    Δεν γνωρίζει ότι αυτό το “σύμφωνο συμβίωσης” οδηγεί τους ανθρώπους στην αιώνια απώλεια της ψυχής τους;
     Δεν γνωρίζει ότι ο επόμενος στόχος αυτών των ΑΘΕΩΝ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, είναι να επιβάλλουν στους Ορθόδοξους Έλληνες την ηλεκτρονική ταυτότητα του αντίχριστου με τον αριθμό 666, για να τους παρασύρουν στην απώλεια;

 ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;;;;;

Νομίζω πως και του αρχιεπισκόπου κ.Ιερώνυμου του χρειάζεται ένας Κολοκοτρώνης και ένας Καραϊσκάκης, για να του φωνάξουν: “ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕ, γιατί αντί να υπηρετείς τον Χριστό και να προστατεύεις την Εκκλησία Του και τις Ορθόδοξες αξίες, εσύ “ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΑΙ” με τους σατανιστές και τους εχθρούς της πίστεως και της πατρίδος και “σπρώχνεις” τον Ελληνικό λαό για να τον ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ στον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ”.

Μπορεί με αυτά τα λόγια να τον συνέφεραν, για να μπορέσει να σώσει και αυτός την ψυχή του.
     Γιατί αυτός ο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ, αντί να προσπαθεί να σώσει τους παραστρατημένους Χριστιανούς, κλείνει τα μάτια του μπροστά στον νόμο του σατανά, που "νομιμοποιεί" ΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ «ΠΗΔΗΜΑ» με το «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ».

     Αυτό το αίσχος όμως δεν το περιμέναμε ΠΟΤΕ από τους Αρχιερείς. Γιατί δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, πως σε αυτόν τον σατανικό νόμο έκτρωμα, θα είχαμε την συγκατάθεση της Ιεράς Συνόδου. Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και πραγματικοί Επίσκοποι του Χριστού σε κάποιες Μητροπόλεις και κρατούν ακόμα ΟΡΘΙΑ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

     Αλλά υπάρχει ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο Αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος. Αφού για αυτόν τον σατανικό νόμο της διαστροφής, το «σύμφωνο συμβίωσης»,  έχει αποφανθεί και το έχει καταδικάσει η Ιερά Σύνοδος, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ «ΓΑΡΓΑΡΑ» ΚΑΙ «ΜΟΥΓΚΑ», ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;;;
    
    Έτσι για να δούμε οι Έλληνες, ότι πολύ καιρό πριν, μεθόδευαν οι σατανιστές αυτό το σύμφωνο της διαστροφής και πως σιγά-σιγά «μαλάκωσε» η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου κ.Ιερώνυμου και της Ιεράς Συνόδου: Διαβάζουμε απόφαση της  Διαρκούς Ιεράς Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 151ης Συνοδικής Περιόδου, ημέρα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008.!!!!!!!!
αἩ Εκκλησία της Ελλάδος, δια της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, διακηρύσσει τον απόλυτο σεβασμό και την παραδεδομένη τιμή προς το υπό της Εκκλησίας τελούμενο ιερό μυστήριο του Γάμου, του οποίου σκοπός είναι η αμοιβαία πνευματική συμπλήρωση των συζύγων για την εν Χριστώ Ιησού σωτηρία και καρπός αυτού τα τέκνα. Η Εκκλησία δηλαδή δέχεται και ευλογεί την παραδεδομένη τέλεση του Γάμου κατά το Ορθόδοξο Τυπικό,  ενώ θεωρεί πορνεία κάθε άλλη «συζυγική» σχέση εκτός αυτού. 
γ. Μέ βάση τις αρχές αυτές και βαθύτατο αίσθημα ευθύνης έναντι του ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού,  δηλώνει, ότι είναι παντελώς αδύνατο να συγκατατεθεί στο διαμορφούμενο Νομοσχέδιο  «Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης»,  η εφαρμογή του οποίου υποθάλπει και νομιμοποιεί βαρύτατα ηθικά αμαρτήματα και το οποίο σε περίπτωση εφαρμογής θα αποτελέσει καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της χριστιανικής οικογενείας και όλης της ελληνικής κοινωνίας".  

Εδώ να σημειώσουμε, πως το 2008 το έφερνε το νομοσχέδιο "ελεύθερης συμβίωσης" η κυβέρνηση Καραμανλή και ο υπ. δικαιοσύνης της ΝΔ Σωτήρης Χατζηγάκης και δεν περιείχε τότε, το παρά φύση «πήδημα» των ομοφυλοφίλων. Τότε βέβαια μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου το πήραν πίσω.

Τώρα να μας απαντήσει αυτός ο ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ο αρχιεπίσκοπος κ.Ιερώνυμος και όλη η ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ του ακολουθία, πως από το:«είναι παντελώς αδύνατο να συγκατατεθεί η Ιερά Σύνοδος στο διαμορφούμενο Νομοσχέδιο «Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης», Περάσαμε στην ΣΙΩΠΗΛΗ "ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ" της Ιεράς Συνόδου, σε αυτήν την «καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της χριστιανικής οικογενείας και όλης της ελληνικής κοινωνίας. Όπως η Ίδια το αποκαλεί  αυτό το σατανικό νομοσχέδιο;
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ "KOΛΟΤΟΥΜΠΑ" ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ; Γιατί αν δεν είσαστε ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ, τότε ΕΊΣΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ και πολεμάτε ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ την Εκκλησία του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Αποφασίστε τι θα κάνετε στην συνέχεια για την σωτηρία της ψυχής σας, γιατί οι πράξεις σας, είναι αισχρές και καταδικαστέες.
Αλλά επειδή οι ΑΘΕΟΙ και ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ πολιτικοί σας φίλοι, έχουν εντολές να φέρουν τώρα υποχρεωτικά την κάρτα του αντίχριστου με το 666, να θυμίσω στην ΠΛΑΝΗ ΣΑΣ, πως για το θέμα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ της ηλεκτρονικής ταυτότητας, που και αυτό χρονολογείται από πολύ παλιά, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1998.!!!!!!! Αρ. 2641/1998 που αναφέρει σε ένα σημείο το εξής: «….Β.2. Εάν επομένως και εφ’ όσον οι νέες ταυτότητες, μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αριθμό αναγνώσεως τους απο ηλεκτρονικά μηχανήματα, το δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος, θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς, να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ τις νέες ταυτότητες».
Και μόνο λοιπόν, ότι ο αριθμός 666, αναγράφεται στο Ιερό βιβλίο της Αποκαλύψεως και ταυτίζεται με τον αντίχριστο, αυτό αποτελεί θεμελιώδες ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ,  της θρησκευτικής συνείδησης  των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Αυτήν την ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ λοιπόν να την θυμίσω στην ΠΛΑΝΗ σας, για να μην έχουμε από την σημερινή Ιερά Σύνοδο νέες «ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ», γιατί μου φαίνεται πως τις «ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ» των ΑΘΕΩΝ πολιτικών απατεώνων, ΤΙΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ.!!!!!!!
Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι για όλους χρονιά μετανοίας και Θεογνωσίας, αλλά επειδή δεν γνωρίζω το θέλημα του Θεού θα ευχηθώ και το εξής: Αν ο Θεός και ο ιδρυτής της Εκκλησίας μας Ιησούς Χριστός, συμφωνεί με όλα αυτά που κάνετε στην Εκκλησία Του, τότε να σας δίνει ημέρες και χρόνια να συνεχίζετε. Αν όμως δεν συμφωνεί, τότε εύχομαι και προσεύχομαι, ΑΥΤΟΣ να σας καθαιρέσει και του χρόνου τέτοιες μέρες, σε αυτές τις ανώτατες θέσεις της Ιεροσύνης, να έχουμε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αληθινούς και ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, για να οδηγήσουν τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
Αμήν.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

2 σχόλια:

  1. Άν ήταν σωστός ιεράρχης αυτόν τον τύπο που το παίζει πρωθυπορδός θα έπρεπε να τον αναθεματήσει και να του απαγορεύσει την είσοδο σε εκκλησίες για πάρα πάρα πολλούς λόγους όχι μόνο για το σύμφωνο συμβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πατέρες της Ορθοδοξίας έλεγχαν κάποτε την εξουσία. Τώρα;;
    Νέοι καιροί, νέα ήθη.
    Όμως η διδασκαλία του Κυρίου δεν αλλάζει, δεν
    μεταβάλλεται, παραμένει αναλλοίωτη.
    Δεν πρέπει να την τηρεί η Εκκλησία;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή