Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

70.000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...
Ο Πούτιν κυριολεκτικά καθαρίζει τη Συρία από τους τζιχαντιστές οι οποίοι πλέον ετοιμάζονται να την εγκαταλείψουν και να επανασυσπειρωθούν, με αποκλειστικό σκοπό να περάσουν στην Ευρώπη και να χτυπήσουν στην καρδιά της. 
Το μίσος που έχουν οι φανατικοί ισλαμιστές  προς τους Ευρωπαίους και...


δη τους χριστιανούς, αποτυπώνεται στην εικόνα που βλέπετε. Σκοπός τους είναι η σφαγή, ο αποκεφαλισμός και αυτό θέλουν να το πετύχουν μέσα στην Ευρώπη. 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες τα ανθρωπόμορφα κτήνη φεύγουν από τη Συρία και περίπου 60.000-70.000 φανατικοί τζιχαντιστές θα επιδιώξουν να εισβάλουν μέσω Ελλάδος στη γηραιά ήπειρο. Θέλουν να σφάξουν Ρώσους, αλλά και κάθε χριστιανό (κυρίως ορθόδοξο), για να πάρουν εκδίκηση για το ξέσκισμα που τους έχει επιφυλάξει ο Πούτιν. 
Εμείς όμως εδώ, με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αντί να δούμε τον κίνδυνο που έρχεται, τους αφήυνουμε κατά χιλιάδες να εισβάλουν στην Ελλάδα, βαφτίζοντάς τους πρόσφυγες! 
Ρε άθλιοι, ένα σωρό τζιχαντιστές μπουκάρουν καθημερινά στην Ελλάδα; Ρε πολιτικά καθάρματα, σώστε την Πατρίδα μας και τους Έλληνες!!! Κλείστε τα σύνορα. Εδώ τα κλείνουν στην  Βόρειο Ευρώπη κι εσείς αφήνετε την Ελλάδα μας έρμαιο των τζιχαντιστών; 

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται λένε 4.000 κάθε μέρα.
    4.000 Χ 365 ημέρες = 1.460.000 τον χρόνο.
    1.460.000 Χ 10 χρόνια = 14.600.000.
    Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή