Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ!

Συνεχίζονται, για τέταρτη ημέρα, οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών ομάδων διάσωσης στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό του 40χρονου και του 35χρονου, που αγννούνται από τα ξημερώματα της Πρωτογρονιάς...
Στις έρευνες, που εστιάζονται στα χωριά Γουριά, Μάστρο, Πεντάλοφο, Λεσίνι, Κατοχή, Νεοχώρι και στην ευρύτερη περιοχή, συμμετέχει πλέον και ελικόπτερο της αστυνομίας που διαθέτει θερμικές κάμερες.
Τα δύο δραματικά σενάρια
Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ του χωριού Πεντάλοφο μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τους θαμώνες του μαγαζιού.
Σύμφωνα με τους ίδιους μάρτυρες, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, γι' αυτό κι εκφράζονται φόβοι μήπως το αυτοκίνητό τους έπεσε στον Αχελώο.
Το τροχαίο, λοιπόν, είναι το ένα σενάριο, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος που να οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.
Το δεύτερο, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, αφορά την πιθανότητα οι δύο άντρες να έγιναν μάρτυρες κάποιου παράνομου περιστατικού και κάποιοι να τους «εξαφάνισαν» λόγω αυτού.
Το στίγμα των κινητών τηλεφώνων
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν μαζί τους τρία κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, το στίγμα του κινητού του 35χρονου τέθηκε εκτός λειτουργίας στις 04:43, ενώ και τα δύο κινητά του 40χρονου αγνοούμενου απενεργοποιήθηκαν εννέα λεπτά αργότερα, στις 04:52, ενώ ήταν εν κινήσει.
Οι οικογένειες των Βασίλη Γρατσάνη από τα Πηγάδια Ξηρομέρου και Ιωάννη Κορδώση από τον Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την εξαφάνιση των δύο ανδρών, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου