Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ(;) ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ DEAL ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ!

Είναι γνωστό πως όλοι οι συνεργάτες του στενού πυρήνα, του Ανδρέα Παπαμιμίκου και ο ίδιος ο Γραμματέας της ΝΔ, που στήριξαν τον Απόστολο Τζιτζικώστα, έχουν συνταχθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως...

τελευταία τους ελπίδα για επιβίωση.

Αν τους βγει και ξαναπάρουν το κόμμα θα έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης, αλλιώς είναι χαμένοι σε μία αμιγώς Καραμανλική ΝΔ.

Σε αυτή την τελευταία τους προσπάθεια, να «πουλήσουν» την όποια επιρροή τους στο δίκτυο ανθρώπων, που είχαν στήσει υπέρ του Α. Τζιτζικώστα, ζήτησαν ανταλλάγματα από τον Κ. Μητσοτάκη, για εκείνη την περίπτωση που οι Νεοδημοκράτες θα θαμπωθούν από την αυτόφωτη και χαρισματική υποψηφιότητα του υιού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και θα ψηφίσουν ως ναρκωμένοι υπέρ του.

Αλλά και να μην γίνει έτσι, ο δια βίου Γραμματέας, θέλει να έχει τοποθετηθεί με την ομάδα Μητσοτάκη όταν λίγους μήνες μετά την ηγεσία Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το κλίμα για «πολιτικούς» όπως ο Μητσοτάκης και ο Παπαμιμίκος θα είναι τουλάχιστον ασύμβατο. Η δημιουργία δικού τους κόμματος, θα είναι μονόδρομος.

Θα πρέπει να εξηγήσει ο «νέος» σε ηλικία Κυριάκος Μητσοτάκης πως παραγοντίζει και καταφεύγει σε μεθόδους που θυμίζουν άλλες παλιές εποχές…γνωστές σε πολιτικά τζάκια και οικογένειες... που αυτός λέει πως δεν θέλει να ξέρει... γι αυτό άλλωστε θέλει να τον λένε Κυριάκο... και όχι Μη-τσο-τά-κη...
Πάμε στην ουσία:

1)    Ο δια βίου Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ζήτησε από τον Κ. Μητσοτάκη ως επόμενο Προέδρο ΝΔ, τον έλεγχο της ΟΝΝΕΔ. Του ζήτησε να διορίσει το δικό του «νεαρό» ως επικεφαλής της οργάνωσης που σήμερα σύσσωμη έχει ξεφύγει από τη δαγκάνα του παλαιάς παράγκας και ψηφίζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

2)    Ο δια βίου Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ζήτησε από τον Κ. Μητσοτάκη ως επόμενο Προέδρο ΝΔ, τον έλεγχο της Βορείου Ελλάδας. Ειδικότερα ζήτησε να αποφασίζει αυτός για βουλευτές που θα πολιτεύονται και τα για στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ακόμη ζήτησε να διορίσει αυτός τον δικό του «νεαρό» συνεργάτη ως επικεφαλής της Διοικούσας Θεσσαλονίκης αφού ο υφιστάμενος στηρίζει και αυτός Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Και τα λογικά ερωτήματα που μπαίνουν στον αυτόφωτο και αυτοδημιούργητο Κ. Μητσοτάκη είναι δύο:

1)    Τι ακριβώς του πουλάει ο Α. Παπαμιμίκος, ως εξυπηρέτηση; αφού ούτε την ΟΝΝΕΔ την έχει ως δήθεν νέος, ούτε τη Βόρειο Ελλάδα ως δήθεν Βορειοελλαδίτης; Μα αυτές ζητάει στο deal!!! Μήπως του πουλάει την τεχνογνωσία να χάνει εκλογές και να διαλύει κόμματα; Ακόμη και στον Τζιτζικώστα κακό έκανε.

2)    Ο πανικός και αριβισμός του Κ. Μητσοτάκη, τον οδηγούν σε γκάφες και βαριές πολιτικές αστοχίες. Πρώτα η συνεργασία με Σαμαρά-Γεωργιάδη-Βορίδη, τώρα με τον Παπαμιμίκο… Πιο τοξική υποψηφιότητα δεν γίνεται.

Αλλοίμονο αν αυτή είναι η ανανέωση και η «σκληρή» αξιοκρατία που πρεσβεύει. Μάλλον για παράγκα μιλάμε παρά για κόμμα.
Ο λόγος στους ψηφοφόρους.

parea-tromou-samaras-mitsotakis-adonis-papamimikos
akrodexia-samaras

Φωτό αρχείου... από άλλα deals...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου