Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ο ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ! ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!

Δεν πάει πλέον άλλο!Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να συντρίψει τα βδελυρά πολιτικά σκύβαλα που δεν φτάνει που τσάκισαν τον λαό με τα....

μνημόνια του θανάτου, τώρα θέλουν να τον τσιπάρουν με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες που θα έχουν και το μικροτσίπ. Μάλιστα η κυβέρνηση επισπεύδει τις διαδικασίες και υποχρεώνει τους πολίτες μέχρι τον Ιούνιο να παραλάβουν τις νέες ταυτότητες τις οποίες θα πληρώνουν με 10 ευρώ. 
Ιδού λοιπόν ο ξεσηκωμός για μεθαύριο 7 μαρτίου:
Ανακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή επιτροπή (που αποτελείται από φορείς και συλλόγους) η πρόσκληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 15:00 στα Προπύλαια και μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.
ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπου RFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ με το ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ 666.
ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ
ΟΧΙ στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ που με όργανο τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ – την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.
ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.
ΟΧΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ
ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. 

Και να θυμίσουμε στον κύριο Τσίπρα:
images.jfif
πληροφορίες από ekklisiaonline.gr

1 σχόλιο:

  1. Είναι ξενόφερτη. Προσπαθούν να την επιβάλουν σε όλους τους
    λαούς. Προβληματιστείτε.
    Την πατήσαμε με την Ε.Ο.Κ., την πατήσαμε με το ΕΥΡΩ,
    τώρα θέλετε να την πατήσουμε και με την νέα ταυτότητα;;;;;;;
    Τα παθήματα, ας γίνουν μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή