Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: "Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 10 ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"!!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στη συνέντευξη τύπου στο Τσισινάου, εν όψει του αγώνα των playoffs του Europa League ανάμεσα στη Ζίμπρου και τον ΠΑΟΚ:

Για το γεγονός ότι η Ζίμπρου έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της: “Από μόνο του αυτό δίνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα, ότι έχει δέκα επίσημα ματς στα πόδια της. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ γι’αυτούς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να ανταπεξέλθουμε σ’αυτό το κομμάτι. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα,πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει”

Για το τι γνωρίζει για το μολδαβικό ποδόσφαιρο και τι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: ”Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα,με ενδιαφέρει η προετοιμασία” 

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας: “Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο”

Για αυτούς που λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: “Απορώ ότι γίνεται αυτό και από τον αντίπαλο. Που μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος,αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω”.

Για το επεισόδιο με Βίτορ και Τζαβέλλα: ”Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό.Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό θέλει ο Θεός”

Για τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας του: “Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος.Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς”.

thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου