Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΛΟΦΟΣ ΠΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ!

Λίγο έλειψε να καεί ένας από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου που έχουν απομείνει στον Άλιμο. Χθες λίγο πριν της 23:00 το βράδυ η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά στον λόφο Πανί, στην καρδιά του Αλίμου.



Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άντρες της πυροσβεστικής με 4 οχήματα και έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο προτού κινδυνέψουν παρακείμενες κατοικίες που έβλεπαν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1 στρέμμα με χαμηλή βλάστηση. 




Στο σημείο συνελήφθη από άντρες του Α.Τ. Αλίμου 20χρονος που όπως παραδέχθηκε έβαλε την φωτιά διότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από σφοδρό καυγά που είχε με την αδερφή του. Μάλιστα όπως ομολόγησε, εκείνος ήταν που τηλεφώνησε πρώτος στην πυροσβεστική βλέποντας τις φλόγες λόγω του δυνατού αέρα να επεκτείνονται, και να κινδυνεύει ολόκληρος ο λόφος να γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μπουκάλι οινόπνευμα και αναπτήρας. Η φωτιά ξεκίνησε όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, όταν πέταξε σεντόνι ποτισμένο με οινόπνευμα σε ξερόχορτα βάζοντάς του φωτιά.




Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 20χρονος Αλιμιώτης έχει ψυχολογικά προβλήματα ένω το 2009 είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για την προφυλάκισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου