Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 19ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡΑΔΕΣ

του Γιάννη Παπαγιάννη
Φώς στα πώς και τα γιατί της άγριας δολοφονίας του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη επιχειρούν να δώσουν οι αστυνομικοί που ανακρίνουν εδώ και ώρες τους δύο 19χρονους νεαρούς που φέρονται ως οι δράστες του διπλού φονικού. Δεν αποκλείεται η ανάκριση να ολοκληρωθεί και εντός της ημέρας ώστε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγείλει και επισήμως κατηγορίες.
Και οι δύο 19χρονοι φίλοι (ο Π.Μ. και ο Ν.Μ.) ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα αυτή τους η ασχολία ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στα δύο θύματα. Ο ένας από τους δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με "ηχηρό" επώνυμο. Ο Π.Μ. μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Ν.Μ. είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.
Η αστυνομία άλλωστε έφτασε στα ίχνη του Π.Μ. από τις σημειώσεις που βρήκε στο σπίτι του και στις οποίες γινόταν αναφορά στο όνομα του Κωνσταντίνου Σγούρου από τον οποίο οι δύο 19χρονοι είχαν ζητήσει να τους προμηθεύσει αναβολικά. Η μη παράδοση του πακέτου για το οποίο οι δύο 19χρονοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δώσει το ποσό των 800 ευρώ αποτέλεσε την αιτία του διπλού φονικού. Στους αστυνομικούς οι δύο νεαροί φέρονται να ανέφεραν ως αφορμή για να ανοίξουν πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα ένα... χαστούκι.
Όπως είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν με τον 26χρονο με το πρόσχημα ότι ήθελαν να του δείξουν ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Όταν τα δύο θύματα έφτασαν με τη μοτοσικλέτα στο σημείο όπου τους είχαν υποδείξει οι δύο 19χρονοι, επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγάκι με την αιτία ότι ο δρόμος ήταν κακοτράχαλος και εκεί κάπου ξεκίνησε ο καυγάς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κουβέντα στην κουβέντα κάποια στιγμή ο ένας από τα θύματα χαστούκισε τους 19χρονους και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ.
Οι δράστες, που και αυτοί είναι σωματώδεις, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους δυο bodybuilder και ο ένας από αυτούς πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου