Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ: "ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΪΜΙΟ ΟΣΩΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ"!

«Τα δεινά που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα είναι το προοίμιο εκείνων που, οι Ευρωπαίοι και οι Δυτικοί Χριστιανοί, θα υποφέρουν επίσης στο εγγύς μέλλον» Τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση των ισλαμιστών κρούει ο επίσκοπος της Χαλδαϊκής Εκκλησίας στη Μοσούλη, Amel Shimoun Nona, ο οποίος πλέον ζει εξόριστος στο Ιρακινό Κουρδιστάν.


Ο Επίσκοπος εξήγησε ότι η επισκοπή του τώρα διοικείται από τους φανατικούς μουσουλμάνους, τονίζοντας ότι «οι φιλελεύθερες και δημοκρατικές αρχές δεν αξίζουν τίποτα για αυτούς» και ότι «δεν είναι όλοι ίσοι για το Ισλάμ», ενώ προειδοποίησε ότι αν οι Δυτικοί «δεν τα αντιληφθούν αυτά αρκετά σύντομα, θα γίνουν τα θύματα του εχθρού που καλωσορίζουν στις χώρες τους».«Έχασα την επισκοπή μου. Όλα καταλήφθηκαν από ισλαμιστές ριζοσπάστες που θέλουν είτε να μας εξισλαμίσουν, είτε να μας σκοτώσουν. Ωστόσο, το ποίμνιό μου είναι ακόμα ζωντανό…Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να με καταλάβετε. Οι φιλελεύθερες και δημοκρατικές αρχές δεν αξίζουν τίποτα για τους τζιχαντιστές. Θα πρέπει να αντιληφθείτε την πραγματικότητα μας στη Μέση Ανατολή, επειδή οι χώρες σας καλωσορίζουν έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό Μουσουλμάνων», ανέφερε ο Επίσκοπος Nona, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.


«Βρίσκεστε εξίσου σε κίνδυνο», πρόσθεσε. «Θα πρέπει να λάβετε ισχυρές και θαρραλέες αποφάσεις, ακόμα και αν έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές σας».
«Θεωρείτε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια: Το Ισλάμ δεν λέει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι», δήλωσε ο Επίσκοπος Nona. «Οι αξίες σας δεν είναι αξίες τους. Αν δεν το καταλάβετε αυτό αρκετά σύντομα, θα γίνετε τα θύματα του εχθρού που έχετε καλωσορίσει στο σπίτι σας».

hellasforce.com, hellas-now.com

2 σχόλια:

 1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS.
  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΕΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΗΧΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια διαφορετική προσέγγιση των αποκεφαλισμών σε Ιράκ και Συρία

  Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που γράφει ο παπικός επίσκοπος Amel Shimoun Nona (*). Πάντως η γνώμη μου είναι διαφορετική. Η πληθώρα των Μουσουλμάνων που έχει κατακυριεύσει την Ευρώπη, εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό : Να κάθονται φρόνιμα οι εκλεγμένοι αχυράνθρωποι.

  Ο αγγλοαμερικανικός άξονας, αν κάποιος κυβερνήτης ευρωπαϊκής χώρας θελήσει να διαφοροποιηθεί από τις οδηγίες που έχουν συμφωνηθεί, τότε θα δει τη χώρα του να βρίσκεται αντιμέτωπη με τους ... "antifa", αντιεξουσιαστές, αντιρατσιστές και πλήθος άλλων "ενάντια". Καθόλου απίθανο να σπεύσουν προς βοήθεια οι ευπρόσδεκτοι Μουσουλμάνοι. Υπάρχει και η ανεργία.

  Ένας δικός μας "Δεκέμβρης του 2008" τον περιμένει, μια νέα "Νύχτα των Κρυστάλλλων" μπορεί να γεννηθεί. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και τα οικονομικά λεπίδια, που κάνουν ανώδυνο τον αποκεφαλισμό

  Με βάση την προσφιλή για τους Δυτικούς αναλογία, αν συγκριθούν οι αποκεφαλισμοί των τζιχαντιστών με όσα κάνει ο αγγλοαμερικανικός άξονας, δεν θα βρούμε μεγάλες διαφορές. Η Δύση βγάζει καλλιτέχνες στο είδος, η αισθητική του "σφαγμένου κόκορα" απορρίπτεται.

  1) Σου δίνουν δάνεια και μετά σε πετούν στο δρόμο άνεργο. Το σπίτι σου δικό τους και όσα έχεις πληρώσει μέχρι τότε. Το μπαλκόνι σου ανήκει, το δίκανο, ή κανένα δέντρο να κρεμάσεις σχοινί. Σε εξαίρεση, το παράδειγμα του Βιβλικού Σαμψών.
  2) Σου δίνουν ΑΜΚΑ και αν δεν έχεις, το ρίχνεις στη ζητιανιά ή περιμένεις το Θεό να σου πάρει στοργικά την ψυχή. Δεν σου κόβουν το κεφάλι.
  3) Σε αναγκάζουν να υπογράφεις Μνημόνια ξεπουλήματος της πατρίδας σου, για να πληρώσεις αυτά που χρωστάς. Αν δεν τα δώσεις, οι antifa περιμένουν το σύνθημα.
  4) Σου παίρνουν πίσω τα δεδουλευμένα (συντάξεις), επειδή ήσουνα κι εσύ ένας από εκείνους του "μαζί τα φάγαμε".
  5) Σου κλείνουν τα Νοσοκομεία, αν οι δείκτες των μεταμοσχεύσεων βρίσκονται χαμηλά. Ευνόητο, αξίωμα του time is money να γίνεις με κατήχηση δωρητής, και όχι με Νόμο, είναι πρόταση απαράδεκτη . Πιθανότατες άλλες αναστολές την αποκλείουν πλήρως.
  6) Σου σφραγίζουν τα σχολεία, αν τα αντιρατστστικά νομοσχέδια δεν ψηφίζονται, αν καθυστερείς το Νόμο περί γάμου ομοφυλόφιλων, αν δεν διδάσκεις τη σεξουαλική αγωγή στο Δημοτικό, αν δεν έχεις αλλάξει την Ιστορία, που μέχρι σήμερα γνώριζες.

  Όχι, όχι. δεν κόβει σύριζα τις κεφαλές ο αγγλοαμερικανικός άξονας. Ας είναι καλά οι antifa, οι ευπρόσδεκτοι Μουσουλμάνοι, τα μπαλκόνια και κάποτε οι καλοί σου γείτονες. Η Ευρώπη έχει αρκετούς, όπως κι εμείς του νότιου ημισφαιρίου. Κάτι ξέρουμε.

  Επίλογος

  Όποιος γράφει "θάνατος στους φασίστες" αθωώνεται. Όποιος γράφει "θάνατος στους αντιρατσιστές" πάει μέσα. Μπορεί όμως να βρεθούν εκείνοι - ό,τι θέλει κάνει το χρήμα - με διαφορετά κριτήρια Αισθητικής.

  (*) Βλέπε http://indobserver.blogspot.gr/2014/08/blog-post_366.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή