Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. 90.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

o Έλληνας αγωνιστής μαςo Έλληνας αγωνιστής μας

 Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π
Περίπου 90.000 έλληνες απειλούνται από τις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού στο νομό του Ντόνετσκ. 26 ελληνικά χωριά έχουν πέσει στα χέρια των εξτρεμιστικών ταγμάτων που επιχειρούν την τιμωρητική επιχείρηση Ποροσένκο. Πολλοί έλληνες πολεμάνε τον εχθρό μέσα από τις τάξεις της πολιτοφυλακής. 76  σχολεία χτυπήθηκαν. 4η ημέρα χωρίς νερό το Ντονέτσκ. Δεν υπάρχουν διάδρομοι για ανθρωπιστική βοήθεια. Η πόλη σε πολιορκία. Οι δρόμοι που ανοίγει η πολιτοφυλακή δεν είναι ασφαλείς. Το Ντόνετσκ είναι αποκλεισμένο. Δεν πληρώνονται οι δημόσιοι υπαλληλοι εδώ και 2 μήνες, δεν λειτουργούν οι τράπεζες αλλά όλοι βρίσκονται στη θέση τους και δεν έχει παραλύσει η διοικητική μηχανή. Πυροσβεστικά οχήματα  και ασθενοφόρα κινούνται με έξοδα των εργαζομένων.
Οι αντίπαλοι ακρωτηριάζουν τα χέρια ορθόδοξων ιερέων και τους δολοφονούν. Άλλους τους απαγάγουν και τους εξαφανίζουν. Ιερείς από το Ντονμπάς επισκέφθηκαν το Άγιον Όρος ενόψει του εορτασμού της Μεταμόρφωσης  και έφεραν ευλογίες στους αντιστεκόμενους αποκλεισμένους της περιοχής. Οι καθολικοί πολεμάνε τους ορθοδόξους.
thanos
Στόχος του Κιέβου είναι να λεηλατήσει το υπέδαφος της Νέας Ρωσίας, τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου  που υπάρχουν κυρίως στο Σλαβιάνσκ και για τα οποία ενδιαφέρεται η πολυεθνική SHELL. Εποφθαλμιά και τα πλούσια κοιτάσματα σχιστόλιθου.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του έλληνα ομογενή  Θανάση που έχει ενταχθεί στις δυνάμεις αυτοάμυνας της  Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Το κομποσχοίνι από το Άγιον Όρος
Το κομποσχοίνι από το Άγιον Όρος φυλακτό στο χέρι του έλληνα αγωνιστή
Οι Έλληνες Ιερολοχίτες πήραν τα όπλα κατά της Νέας Τάξης στο Ντονέτσκ. Οι Ρωμιοί της Συρίας πρώτοι αντιστάθηκαν πληρώνοντας βαρύ φόρο αίματος στην παγκόσμια επιβολή. Η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που …..δεν πεθαίνει…… Η χώρα μας δεν μπορεί να στρέφει τις ευρωπαισμένες μπούκες των κανονιών του δικατάτορα Ποροσένκο κατά ελλήνων. Δεν πρέπει να χυθεί από διπλωματικό ή άλλο χειρισμό σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής ούτε στάλα ελληνικό αίμα των ομογενών μας. Η θέση μας είναι στο πλευρό των δεκάδων χιλιάδων ομοεθνών μας, στο πλευρό των ομόδοξων αδερφών μας, στο πλευρό των δημοκρατικών δυνάμεων και όχι των δυνάμεων του άξονα. Από τον Μεταξά ως τον Ζαχαριάδη ο ελληνικός λαός σύσωμος εναντιώθηκε στον χιτλεροφασιστικό εισβολέα. Είναι ανιστόρητη όχι για την Ευρώπη αλλά για την Ελλάδα η σύμπραξη με τους Μπαντεριστές της Ουκρανίας.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου