Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑ!

Οι άθλιοι υπηρέτες των εβραιοσιωνιστών και των μασόνων τοκογλύφων, εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους κατακτητές της χώρας, πέτυχαν και κάτι ακόμη. Να ενσπείρουν το μίσος και τον διχασμό ανάμεσα στους Έλληνες. Γέμισαν με κλισέ και διαχωριστικές γραμμές τον λαό: "αριστερός-δεξιός" , "συνταγματικό, αντισυνταγματικό τόξο", "ναζιστής=χρυσαυγίτης", "εθνικιστής-φασίστας" κι ένα σωρό άλλα. 
Οι Έλληνες αντί να είναι μονιασμένοι και να αντιμετωπίσουν τον πραγματικό εχθρό, τον κατακτητή-τοκογλύφο, μισούν πλέον, ο ένας τον άλλον!!! 
Μετά τη δολοφονία του Φύσσα, είχαμε τις δύο εν ψυχρώ δολοφονίες των Φουντούλη και Καπελώνη. Και τώρα έρχονται να προστεθούν δύο ακόμη νέοι άνθρωποι, θυσία στον βωμό του μίσους και του αλληλοσπαραγμού των Ελλήνων. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγουρός και ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης δολοφονούνται επειδή ήταν εθνικιστές! 
Οι πραγματικοί εχθροί της χώρας έχουν πετύχει άριστα τον σκοπό τους! "Οι Έλληνες όχι μόνο δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφάλι αλλά θα σφαχτούν μόνοι τους"! Αυτά λένε και τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί του έθνους. Ενέσπειραν τον διχασμό ο οποίος φαίνεται να αποκτά χαρακτηριστικά εμφυλίου 1946-'49. 
Μην αποκλείει κανείς, όπως πάει η κατάσταση, στο τέλος να βάζουν οι φανατικοί ισλαμιστές, Έλληνες να αποκεφαλίζουν συμπατριώτες τους. Με τέτοιο μίσος που αποκτούν οι Έλληνες, ο ένας για τον άλλον, θα το κάνουν για το πιστεύω τους στο κόμμα!  Η τραγωδία του Έλληνα! Οι μεν τζιχαντιστές σφάζουν για τον Αλλάχ, οι δε Έλληνες θα αλληλοσκοτώνονται (και πάλι) για τα κόμματα! Γι' αυτά που τους έφεραν στην καταστροφή! 

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΩ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ .
    ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΤΕ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΙΜΟ.
    ΕΓΩ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή