Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

"ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ"! Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΥ!

Γράφουν οι Πέτρος Κουσουλός, Βαγγέλης Τριάντης και ο Ειδικός Συνεργάτης
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες του φονικού σύμφωνα με τα όσα  περιγράφουν στις απολογίες τους τόσο ο 75χρονος παιδοκτόνος του 39χρονου γιου του όσο και η 69χρονη σύζυγός του.
Ο 75χρονος υποστηρίζει στην απολογία του ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο και ότι συνέβη εν βρασμώ ψυχής, ενώ υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του άλλαξε μετά την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ. Δεν τελείωσε ποτέ το πανεπιστήμιο και κατέληξε άνεργος, με το να απασχολείται περιστασιακά. Ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν να αναλάβει να τόν συντηρούν.
Τα βίαια ξεσπάσματα του γιου του σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο ίδιος ήταν συχνά. Για χρόνια ολόκληρα τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του φέρονται να έπεφταν θύματα βίας από την πλευρά του γιου τους. Το θύμα φέρεται να απειλούσε συχνά μεταξύ άλλων ότι θα σκότωνε τα ανίψια του, τα παιδιά δηλαδή των τριών αδελφών του.
Τόσο ο 75χρονος Γιώργος Μπάρλας  όσο και η 69χρονη σύζυγός του, Δήμητρα, περιγραφουν ένα περιστατικό που συνέβη το περασμένο Πάσχα. Ο γιος τους εισήλθε ξαφνικά μέσα στο σπίτι όπου και τους έδεσε, τους βασάνισε και βιντεοσκόπησε τα όσα συνέβησαν. Να σημειωθεί ότι μετά την απολογία του ο 75χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.
Πως έγινε το φονικό
Ο 75χρονος περιγράφει στην απολογία το πως έγινε το φονικό. Ο γιος του τηλεφώνησε ότι θα κατέβαινε να τον δει και να μιλήσουν. Τότε ο 75χρονος είπε στη σύζυγό του να φύγει από το σπίτι ώστε να μιλήσουν οι δυο τους και να τον ηρεμήσει.
Όπερ και εγένετο. Το θύμα έφτασε στο σπίτι και προσπάθησε να μπει μέσα. Όταν είδε ότι δεν τα κατάφερνε πήρε μια γλάστρα και την πέταξε στον πατέρα του, ενώ παράλληλα κλωτσούσε με βίαιο τρόπο την πόρτα προσπαθώντας να τη σπάσει. Ο 75χρονος άρπαξε τότε την καραμπίνα και πυροβόλησε το γιο του. Όπως αναφέρει στην απολογία του όλα έγιναν σε κατάσταση πανικού ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να τον βάλει στο αυτοκίνητό προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό το έγκλημα από τη σύζυγό του.
Τι υποστηρίζει η σύζυγος του παιδοκτόνου
Από την πλευρά της η 69χρονη σύζυγος του παιδοκτόνου και μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το φονικό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην απολογία της η ίδια έλειπε από το σπίτι, καθώς ο της την είχε ενημερώσει ότι θα ερχόταν από την Αθήνα ο γιος της και θα ταν καλύτερα να τον δει μόνος του ώστε να τον ηρεμήσει. Η ίδια φέρεται σύμφωνα με την απολογία της να έμαθε για το χαμό του γιου της όταν την επισκέφτηκε η αστυνομία και τους ενημέρωσε ότι είχε βρεθεί το αυτοκίνητό του θύματος καμένο με ένα πτώμα μέσα.
Στην απολογία της η 69χρονη περιγράφει και η ίδια τις απειλές και τους ξυλοδαρμούς που δεχόταν τόσο η ίδια όσο και ο συζυγός της. Αναφέρει μάλιστα και η ίδια το περιστατικό που ο γιος της φέρεται να είχε δέσει τόσο την ίδια όσο και το συζυγό της, τους είχε βασανίσει και είχε βιντεοσκοπήσει το συμβάν. Μάλιστα αναφέρει ότι συχνά πυκνά ο γιος της απειλούσε ότι θα έκανε κακό στα ανίψια του, τα παιδιά των τριών αδερφών του.
Η 69χρονη κατηγορεί επίσης και τους αστυνομικούς οι οποίοι όπως λέει κατέθεσαν ότι κατά την προανάκριση δεν ήταν στενοχωρημένη για το θάνατο του γιού της , αλλά απαθής, σκληρή και μη συνεργάσιμη, ενώ στην πραγματικότητα η ίδια ήταν σοκαρισμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μετά την απολογία της η 69χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 6.000 ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά την απολογία του 75χρονου

pateras1

pateras2
pateras3
pateras4
pateras5
pateras6
pateras7
e-reportaz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου