Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠIΣΗΜΑΙΝΕΙ: "Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

Δημότης Παπάγου-Χολαργού ήρθε αυτοπροσώπως και μας επέδωσε την παρακάτω επιστολή, ζητώντας να μην δημοσιοποιπήσουμε τα στοιχεία του. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες δεν θα τη δημοσιεύαμε. Από την ώρα όμως που ο ίδιος μας παρέδωσε την επιστολή του, ζητώντας να σεβαστούμε την επιθυμία του, δημοσιεύουμε την επιστολή, επισημαίνοντας πως τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας. 
Παρακαλούμε την ΔΑΠΑΧΟ να απαντήσει επί των όσων ισχυρίζεται.
"Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
"Κυριακή 17-08-2014 ώρα 10 πμ μια βόλτα στον Υμηττό.
Αν και υπάρχει σύμφωνα με το δελτίο της Π.Π. δείκτης επικινδυνότητας 4 ,ο Υμηττός αφύλακτος από Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Παπάγου-Χολαργού. Προς τιμήν της Τροχαίας, από Καισαριανή η είσοδος προς τον Υμηττό ήταν κλειστή. Οι εθελοντές, απόντες. Μόνο η Τροχαία.
Ώρα 13&15 Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Παπάγος – Χολαργός σαν να ζουν σ’ άλλο πλανήτη. Απόντες δημοτικοί άρχοντες ,εθελοντές πυροφύλακες, και οι δρόμοι ανοιχτοί .Το πυροσβεστικό όχημα Καισαριανή 2 χωρίς πλήρωμα, έξω από την Μονή Αστερίου.
Ώρα 16 00 το πυροφυλάκειο Αγίας Παρασκευής: κενό χωρίς πυροφύλακα .
Άγιος Ιωάννης Κυνηγός , χωρίς φύλαξη . Απόντες όλοι .Πυροσβεστική, Τροχαία, εθελοντές.Ο Θεός ας βάλει το χέρι Του.

Αλλά ας μη λέμε όμως μόνο για τους άλλους .Τι συμβαίνει στον Παπάγο – Χολαργό; Οι αρμόδιοι της Π.Υ. , της Τροχαίας , ο Δήμος , οι διοικητές 1ου και 4ου Π.Σ., όλοι δεν ξέρουν ότι σήμερα 17-08-2014 ο δείκτης επικινδυνότητας είναι 4,και πρέπει να είναι κλειστή η είσοδος προς το βουνό από Παπάγου; Ποιος είναι λάθος, ο τροχονόμος στην Καισαριανή;
Πριν λίγες ημέρες η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., στην είσοδο του βουνού τοποθέτησε πινακίδα ενημέρωσης των πολιτών για τον ημερήσιο Δείκτη επικινδυνότητας. Αλήθεια, σήμερα ο Δείκτης είναι 3 όπως αναγράφεται στην εν λόγω πινακίδα;

Είναι τόσο  «υπεύθυνοι», οι υπεύθυνοι της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.;  Δεν ξέρουν ότι είναι 4;
Αλλά στο οδοιπορικό μας στο βουνό, διαπιστώσαμε και κάτι θετικό. Είδαμε ένα πυρoφύλακα, προσωπικό από τον Παπάγο –Χολαργό, ο οποίος μέσα στο λιοπύρι, με αυταπάρνηση έκανε το καθήκον του, ντυμένος σαν αφρικανός καμηλιέρης για να προστατευτεί από τον ήλιο.
Μπράβο του και μπράβο στους Δήμους που διαθέτουν έστω κάποιο προσωπικό για την φύλαξη του Υμηττού ,γιατί από ότι διαπιστώσαμε, δυστυχώς , δεν υπήρχε ούτε ένας εθελοντής για φύλαξη στο βουνό.
Αλλά είπαμε, ο Υμηττός είναι στο έλεος του Θεού και ο Θεός τον φυλάει.           


                                                                                                                                              Αναγνώστης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου