Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ...ΥΠΟΔΙΚΟΣ!

Σε λίγες μέρες αναλαμβάνει καθήκοντα δημάρχου στη Ζαχάρω ο επανεκλεγείς πρώην δήμαρχος της περιοχής, Πανταζής Χρονόπουλος. Μάλιστα θριάμβευσε με ποσοστό 50,47% , από τον πρώτο κιόλας γύρο!!! Ο Πανταζής Χρονόπουλος είναι Χολαργιώτης παρακαλώ! Για όσους δεν θυμούνται ο  επανεκλεγείς δήμαρχος έχει καταδικαστεί για τις πυρκαγιές της Ηλείας, ενώ όπως αναφέρει το directnews.gr είναι και υπόδικος...για άλλες υποθέσεις.
Ο Πανταζής Χρονόπουλος είχε κηρυχτεί έκπτωτος από το αξίωμά του τον Σεπτέμβριο του 2011, μετά από ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, η οποία του είχε επιβληθεί από το Εφετείο Πατρών, για παράνομες προσλήψεις στο Δήμο.
Ο ίδιος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 59 χρόνια κάθειρξη για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, καθώς επίσης και για άλλα αδικήματα σε άλλες υποθέσεις, όπως η παράνομη είσπραξη χρηματικής αποζημίωση για την ανύπαρκτη φιλοξενία ατόμων στην διάρκεια των πυρκαγιών του 2007, στην αυθαίρετη ξενοδοχειακή του μονάδα στον Καϊάφα.
Παράλληλα, είναι κατηγορούμενος στο πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για παράνομη μετακύληση προστίμων. Ωστόσομ οι δημότες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, εκλέγοντάς τον και πάλι δήμαρχο Ζαχάρως. Αναλαβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου