Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ-ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ!

Μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, και του αναπληρωτή υπουργού, Χρήστου Σταϊκούρα κατέθεσε η Ένωση Στρατιωτικών Αττικής με την οποία ζητάει την προσαγωγή τους για παράβαση καθήκοντος.
Οι στρατιωτικοί στη μήνυσή τους αναφέρουν ότι οι υπουργοί δεν συμμορφώθηκαν σε δικαστική απόφαση που φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος όλων των Ελλήνων στρατιωτικών.
Η μήνυση σχετίζεται με τις αποφάσεις του ΣτΕ για επιστροφή του μισθολογίου των στρατιωτικών στα επίπεδα του 2012 και να εισπράξουν και αναδρομικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Αντιπροσωπεία μας μετέβη σήμερα, Παρασκευή 22α Αυγούστου 2014 και περί ώρα 16.00΄, στο ΑΤ Συντάγματος και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ζητώντας από τα αστυνομικά όργανα του οικείου Τμήματος να προβούν σε όλες εκείνες τις δικονομικές και Συνταγματικές ενέργειές τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων τους, ώστε ο αναφερόμενος να προσαχθεί άμεσα στο ακροατήριο του αρμοδίου Δικαστηρίου και να δικαστεί για τις αξιόποινες πράξεις της παράβασης καθήκοντος και της μη συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση που φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος όλων των Ελλήνων στρατιωτικών».

newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου