Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΟΜΠΑΜΑ: ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Η κυβέρνηση του θα κάνει αυτό που πρέπει για να προστατεύσει τους Αμερικανούς, διεμήνυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με αφορμή τον αποκεφαλισμό δημοσιογράφου από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (Vid)
«Ολόκληρος ο κόσμος έχει συγκλονιστεί από τη στυγνή δολοφονία του Τζέιμς Φόλεϊ» είπε ο Ομπάμα, που έκανε δηλώσεις μια ημέρα αφότου οι αντάρτες έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ. Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι «θα αφαιρέσουμε αυτόν τον καρκίνο προκειμένου να μην εξαπλώνεται».
Ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι τηλεφώνησε στην οικογένεια του δημοσιογράφου για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.
Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ως προειδοποίηση προς την Ουάσιγκτον αλλά ο Ομπάμα υποστήριξε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να κάνουν «αυτό που πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους πολίτες μας».
Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους τόνισε άλλωστε ότι οι ΗΠΑ θα είναι «σε συνεχή επαγρύπνηση και (θα είναι) αμείλικτες» συνεχίζοντας τους βομβαρδισμούς που εξαπολύουν εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης. «Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι μια οργάνωση όπως το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει καμία θέση στον 21ο αιώνα», τόνισε.
«Το Ισλαμικό Κράτος δε μιλά εξ ονόματος καμιάς θρησκείας. Καμιά θρησκεία δεν λέει να σφαγιάζονται αθώοι. Η ιδεολογία τους είναι ρηχή» διαβεβαίωσε.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ),news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου