Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΞΕΦΥΓΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες για την στυγνή δολοφονία των δυο νεαρών τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
 
Οι νεαροί όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι ήταν εθνικιστές με μεγάλη αγάπη στην πατρίδα, ενώ ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης ήταν και Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του Δεκανέα και υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε ακριτικό νησί.
 
Οι σοροί των δύο bodybuilders, του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη, ανασύρθηκαν το πρωί της Τετάρτης από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή της Μάνης (Γαϊτσές) μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας.
 
Όπως καθίσταται σαφές από το πώς βρέθηκαν οι δύο άτυχοι νεαροί, οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τους δύο άντρες και στη συνέχεια τους πέταξαν μέσα στο φαράγγι. 
 
Ήδη με διαρροές η κυβέρνηση ασελγεί επάνω στα ζεστά πτώματα των νεκρών παιδιών, λέγοντας ότι πιθανόν πρόκειται για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών"!
 
Η αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, εκτιμά ότι το φονικό έγινε σε διαφορετική περιοχή, με τους δράστες να μεταφέρουν στην συνέχεια και να πετούν τους άτυχους νέους μέσα στη χαράδρα, ενώ τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως τα θύματα δέχτηκαν τα δολοφονικά πυρά από κοντινή απόσταση.
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είχαν γνωστοποιήσει στο φιλικό τους περιβάλλον λίγο πριν από τη 01.00 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι έχουν μια δουλειά και πρέπει να δώσουν το παρών σε μια συνάντηση. Ωστόσο, δεν επέστρεψαν ποτέ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δήλωση εξαφάνισης από συγγενικά τους πρόσωπα.
 
Τα δυο νέα παιδιά είχαν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και την Ελλάδα, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής. 
 
Ο Γιάννης Κομμάτης, ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια. Yπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε ακριτικό νησί του ανατολικού Αιγαίου.
 
Τα δυο νέα παιδιά ήταν λάτρεις του αθλητισμού και με μεγάλη αγάπη για την πατρίδα τους την οποία είχαν αποτυπώσει στο σώμα τους με αρκετά σύμβολα και φράσεις.
 
Ανάμεσα στα τατουάζ που διακρίνονται στις φωτογραφίες υπάρχουν φράσεις όπως «Μολών Λαβέ», «Ελλάς ή Τέφρα», «Ή ταν ή επί τας» και «Υπεράνω όλων η πατρίς», καθώς και η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 
Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι συγγενείς των δυο νεαρών καθώς και η σύντροφος του 25χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου που δηλώνουν με σχόλια τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τη θλίψη τους για την τραγική δολοφονία. Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι οι οποίοι έχουν τοποθετήσει μαύρες κορδέλες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, σε ένδειξη πένθους.
 
Οι σοροί των δύο ανδρών ανασύρθηκαν από το φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη, στο οποίο εντοπίστηκαν χθες λίγο πριν νυχτώσει και πρόκειται για τους δύο φίλους 26 και 25 ετών από τη Μεσσηνία και τη Σάμο, αντίστοιχα, που αγνοούνταν από χθες τα ξημερώματα.
 
Πρόκειται για τον 25χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο, από την Καλαμάτα και τον 26χρονο Γιάννη Κομμάτη, από τη Σάμο. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που παρίστατο στην επιχείρηση ανάσυρσης, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού φέρουν τραύματα, πιθανόν από κυνηγετικό όπλο, στο σώμα και στο κεφάλι και εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.
 
Η μηχανή με την οποία έφυγαν για βόλτα τα θύματα, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εντόπισαν το σημείο που βρίσκονταν από το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, που τα είχαν πάνω τους, αν και ήταν κλειστά. 
 
Οι δυο νεαροί, όπως γράφει το Tharrosnews, φέρουν πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία σε απόσταση 1 χλμ. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής που έφθασε από την Αθήνα.  Άνδρες της Ασφάλειας «χτενίζουν» ολόκληρη την περιοχή. Η υπόθεση περιπλέκεται από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η μηχανή τύπου "Μπέβερλι" των δυο νεαρών. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.
 
Τι συνέβη χθες βράδυ...
 
Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος φίλος του από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30 ́ τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα. Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου. 
 
Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας.
 
Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.
 
Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας. Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή.
 
Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δυο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες εις εκ των δύο ήταν επαγγελματίας οπλίτης του Στρατού Ξηράς σε άδεια. Και οι δύο ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική.
 
 










 














































 defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: ΜΗΠΩΣ "ΞΕΡΕΙ" ΚΑΙ "ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ 2 ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ;

    ΛΕΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλωστε ο Σαμαράς με το παρακράτος γνωρίζουν άριστα από εθνοκαθάρσεις στέλνοντας εθνικιστές στον θάνατο !!! Παλιά τους τέχνη... αίμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή