Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΟΡΓΗ ΑΔΕΡΦΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑΖΙ"!

Λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση της δολοφονίας των δύο νεαρών εθνικιστών, του 25χρονου Κων. Σγούρου από την Καλαμάτα και του 26χρονου Επαγγελματία Οπλίτη, Δεκανέα Ι. Κομμάτη από την Σάμο, στη Μάνη o βουλευτής και πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης, εξεμέτισε κατά των νεκρών εθνικιστών χαρακτηρίζοντας τους "ναζί".
 
Τόσο ξεφτιλισμένη πολιτική συμπεριφορά συναντάται σπάνια, ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ...
 
Για να εισπράξει την απάντηση του αδελφού του δολοφονηθέντος Κων. Σγούρου, του Γιώργου Σγούρού,Ο Γ. Σγούρος ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτικό κανάλι: «Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;».
 
Επίσης, αναφερόμενος στο φρικτό έγκλημα ο Γιώργος Σγούρος εμφανίστηκε σίγουρος ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα αφού, όπως είπε, «δεν μπορεί δύο άτομα να βάλουν κάτω δύο σωματώδη παιδιά σαν τον αδερφό μου και το φίλο του».
 
 
Τόσο ξεφτιλισμένη πολιτική αντίληψη σπάνια συναντάνται ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο αδελφός του νεκρού Κωνσταντίνου Σγούρου, ανέφερε επίσης ότι το θύμα δεν χρωστούσε σε κανέναν και ότι δεν είχε προστριβές με τρίτους. Παράλληλα, δήλωσε πως όσα ακούγονται για τα τατουάζ του αδελφού του δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
 
Όπως είπε: «Κινητοποιήθηκαν οι πάντες μόλις δηλώσαμε την εξαφάνιση, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να βρουν τα παιδιά εκεί που τα είχαν αφήσει. Θέλω επίσης να αναφερθώ και σε αυτά που γράφονται για τον αδελφό μου λόγω των φωτογραφιών που έχουν δημοσιευτεί και φαίνονται κάποια τατουάζ.
 
Ο αδελφός μου ήταν λάτρης της αρχαίας Ελλάδος και του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Ό,τι τατουάζ είχε στο κορμί του ήταν αρχαίο ελληνικό σύμβολο. Το κορμί του ήθελε να έχει όλα αυτά τα σύμβολα επάνω.
 
Δεν ήταν γραμμένος σε καμία οργάνωση, σε καμία πολιτική οργάνωση. Ήταν αθλητής και ακολουθούσε πάντα προγράμματα διατροφής. Δεν χρωστούσε σε κανέναν και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προστριβές με κανέναν».
 
Ο ένας από τους 19χρονους φέρεται να είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας. Σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν και οι δυο νεαροί στον εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.
 
Την Τετάρτη τη δολοφονία των δυο νεαρών ομολόγησε ο 19χρονος φίλος του που συνελήφθη μετά από έρευνες της αστυνομίας.  Η ανάκριση του 19χρονου συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης.
 
Λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινωθούν σήμερα από την αστυνομία.
 
Έντυπωση, όμως, προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο νεαροί βασανίστηκαν άγρια από τους δράστες τους πριν εκτελεστούν πισώπλατα και εξ επαφής και καθώς είχαν αναγκασθεί να γονατίσουν στο έδαφος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό.
 
Και αυτό προκαλεί εντύπωση, διότι δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτό ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο οι δύο 19χρονοι μόνοι τους, απέναντι, στους δύο αυτούς νεαρούς μυώδεις αθλητές.
 
Επίσης, πολύ δύσκολα γίνεται πιστευτό ότι μία τόσο άγρια και τόσο λεπτομερώς προσχεδιασμένη δολοφονία, έγινε για κάποια ασήμαντη και καθημερινή αφορμή από κάποιο... "διαπληκτισμό στο γυμναστήριο"!
 
Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει μετά τον εντοπισμό του Ι.Χ. και της καραμπίνας. Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης με τη στυγερή δολοφονία δύο νεαρών στη δυτική Μάνη είχε αρχίσει να ξετυλίγεται, φέρνοντας στην επιφάνεια πτυχές για τις συνθήκες και τα αίτια του τραγικού συμβάντος.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας προσήλθε ένας δεύτερος νεαρός, 19 ετών, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο διπλό φονικό.
 
Συνοδεία του δικηγόρου του, ο 19χρονος θα κληθεί να απαντήσει σε μια σειρά κρίσιμων ερωτημάτων για τα κίνητρα της αποτρόπαιης αυτής πράξης, που είχε ως αποτέλεσμα ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο και ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος από την Καλαμάτα να χάσουν τη ζωή τους.
 
Η είδηση του θανάτου τους βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, με τον αδελφό του 26χρονου να δηλώνει πως το θύμα δεν είχε προστριβές με κανέναν.
 
Τόσο ο δεύτερος συλληφθείς όσο και ο πρώτος που τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη και έχει ήδη ομολογήσει αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, όπου και θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.
 
Το φονικό έγινε με κυνηγετική καραμπίνα και, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, τα πτώματα έφεραν τραύματα από σφαίρες στο σώμα και το κεφάλι, ενώ τα πυρά σημειώθηκαν από κοντινή απόσταση.
 
Οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τη διπλή δολοφονία αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των δύο δραστών, όταν εντόπισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.
 
Στο εσωτερικό του Ι.Χ. βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έγινε το φονικό. Τόσο το αυτοκίνητο όσο και το όπλο ανήκουν στην οικογένεια του 19χρονου που έχει συλληφθεί.
 
Παράλληλα, το απόγευμα της Τετάρτης, έπειτα από έρευνες της αστυνομίας βρέθηκε και η μοτοσικλέτα των δύο θυμάτων, σε απόσταση περίπου 10 χλμ. έξω από την πόλη της Καλαμάτας.
 
Οι δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης σε μία χαράδρα μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των 10 εκατοστών.
 
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως βασανίστηκαν άγρια, πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν υποχρεωθεί να γονατίσουν.
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου