Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑΣΟΥΛΑ! "ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ..."

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ!
Έξω, Αίσχος, Προδότες, Πουλημένοι, Κάτσε Κάτω,  Αλήτες, Προσκυνημένοι, κλπ γαλλικά φώναζαν εν χορώ στον Νταβλούρο και στον Τασούλα, οι θεατές στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας !!!

Το «κράξιμο της αρκούδας «έφαγε ο μνημονιακός Βουλευτής στην Πάτρα, ενώ την γιούχα δεν απέφυγε και ο Υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας.
Αυτά παθαίνει όποιος είναι εκτός τόπου και χρόνου,.,,, όποιος κυβερνητικός βαστάζος πίστεψε το ψέμα Σαμαρά για το success story
Κατόπιν ενεργειών του Υπουργού Πολιτισμού Κ. Τασούλα δόθηκε το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, στον Οργανισμό Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων… ήθελαν λοιπόν χειροκρότημα !!! αλλά ο εκπρόσωπος του Θ. Νταβλούρος με το μόλις ανέβηκε …έγινε της κακομοίρας!!!
«Έξω… Αίσχος… Προδότες… Πουλημένοι … Κάτσε κάτω …. Αλήτες!!! Προσκυνημένοι» και άλλα πολλά «γαλλικά» που δεν μας επιτρέπεται να γράψουμε.
Ο Ν. Νικολόπουλος (Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας) βρισκόταν και αυτός στο θέατρο με την σύζυγο του και ποιος ξέρει τι θα περνούσε από το μυαλό του….

Μετά την παράσταση πάντως ο Ν. Νικολόπουλος έφυγε σχεδόν τελευταίος από το θέατρο αφού ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου