Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με στατιστικές του ΟΗΕ του χρόνου οι μετανάστες στην Ελλάδα, οι περισσότεροι παράνομοι και μουσουλμάνοι θα ανέρχονται (αν δεν τους υπερβαίνουν) σε 4.200.000. Ή θα υπερβαίνουν το 2019, κατά τον έγκριτο δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό τα 5.000.000.


Και όλα αυτά χωρίς ουσιαστικό εμπόδιο της εισόδου νέων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Πράγμα που συμβαίνει από τότε που η φύλαξη των συνόρων αφαιρέθηκε από τον Σημίτη από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Συνεπώς, αν δεν έγινε ήδη η Ελλάδα μουσουλμανική χώρα (κατά πλειοψηφία κατοίκων) σύντομα θα γίνει. Και σε μία μουσουλμανική χώρα θα υπάρξει τέμενος ακόμα και στην Ακρόπολη.

Εκτός αν υποχρεωθούν οι γνωστοί «πατριώτες» κρατούντες (και μη κρατούντες και αναμένοντες την «σκυτάλη»), σε απέλαση των παράνομων λαθρομεταναστών.

Ή επειδή η φράση «ενοχλεί» τα «ανθρωπιστικά» ανθελληνικά αισθήματα «ελλήνων» πολιτικών μας, οι μη νόμιμοι.

Με συνεχώς αφικνούμενους.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι το ότι η ανέγερση παρόμοιου τεμένους στο κέντρο της Αθήνας και δη κάτω από την Ακρόπολη οριστικοποιεί την παράδοση της Ελλάδας και την οριστική καταστροφή του Ελληνισμού.

Συνέπεια τούτου θα πρέπει να είναι η απαίτηση ότι η απόφαση για οποιοδήποτε τέμενος ή τεμένη θα πρέπει να ληφθεί μετά την απέλαση των λαθρομεταναστών. Κάθε άλλη ενέργεια αποτελεί άλλη μία εσχάτη προδοσία εναντίον του Ελληνισμού και οδηγεί στην εξαφάνιση του.

Ευριπίδης ΜπίλληςΤ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

1 σχόλιο:

  1. Αφύπνιση σύντομα πριν είναι αργά για όλους εμάς τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή