Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ...ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΔΕΙΤΕ...

Σε λίγες ημέρες ο Νίκος Κουκής τελειώνει τη θητεία του ως Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού. Δεν κατάφερε να επανεκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, όχι γιατί δεν πήρε πολλές ψήφους.Ίσα-ίσα θριάμβευσε! Το γεγονός όμως ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τίγκας αφενός ηττήθηκε, αφετέρου επέλεξε ως έδρα το διαμέρισμα Παπάγου, ο Νίκος Κουκής έμεινε με τις εκατοντάδες ψήφους ...παραμάσχαλα. Και δεδομένου ότι ο Κώστας Τίγκας, εκτός από τον εαυτό του εκλέγει μόνον ένα σύμβουλο(τον Νίκο Κουτάκη από το διαμέρισμα Χολαργού), ο Νίκος Κουκής αποχαιρετά τα δημοτικά συμβούλια. 
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δεν θα ξαναγίνει τα επόμενα 5 χρόνια, σιγά, όμως, σιγά που θα κάτσει να σκάσει! Ο Νίκος έγινε...καπετάνιος. 


Ιδού και η φωτογρααφία για του λόγου το αληθές. Την ανέβασε ο ίδιος ο...captain, στο προφίλ του στο facebook. 

Βεβαίως και αστειευόμαστε. Ο Νίκος χαίρεται τις διακοπές του στα νησιά μας, με τα...σκάφη του! Ζηλεύουμε (με την καλή έννοια)!

Υ.Γ. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε, διορθώνουμε στα παραπάνω ότι ο Κώστας Τίγκας δεν επέλεξε το διαμέρισμα Παπάγου αλλά εκ του νόμου εκλέχτηκε στου Παπάγου, μια και είναι εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια Παπάγου! Αυτά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου