Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!!!

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ!!!
Ας το καταλάβουμε. Μας κυβερνούν προδότες, ανδρείκελα που έχουν πουλήσει την ψυχή στο διάολο και μπήγουν καθημερινά και από ένα μαχαίρι στον ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Ετοιμαστείτε για την κατάργηση του σταυρού από τη σημαία μας. Προωθείται και μάλιστα πολύ σύντομα. Μαζί με τους λαθρομετανάστες που σε λίγο θα ξεπεράσουν σε πληθυσμό τους Έλληνες, θα απαιτήσουν να βγάλουμε τον σταυρό από τη σημαία μας, όπως άλλωστε έκαναν στην Ελβετία. Και αν μια από αυτές τις χώρες τον  καταργήσει, η πίεση θα είναι ασφυκτική για την Ελλάδα. Γι' αυτό υπάρχουν οι ντόποιοι προδότες που ξεκίνησαν από τώρα την πλύση εγκεφάλου για να περάσει στα...μαλακά η ιστορία.
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το Αγιορείτικο Βήμα: 
H κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σύνθετης και εξαιρετικά ευαίσθητης διαπραγμάτευσης, που αποσκοπεί στην ανόρθωση της εικόνας της χώρας μας διεθνώς και ιδίως, στον ευρωπαϊκό χώρο. Σκοπός είναι να αλλάξει το κλίμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.
Όμως στις διαπραγματεύσεις, τέθηκε ένα ζήτημα από τα παλιά. Ένα θέμα που είχε συζητηθεί ξανά επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου, ανακινείται εκ νέου το τελευταίο διάστημα και είναι η… αλλαγή της ελληνικής σημαίας, ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να συντονίσει τις ελληνικές προσπάθειες με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. που εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία. Ως γνωστό υπάρχουν αρκετές χώρες της Ε.Ε που έχουν το σύμβολο του σταυρού στη σημαία τους όπως: Η Φινλανδία, η Σουηδία, η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα, η Ελλάδα και άλλες.
Στα πλαίσια των νέων αντιλήψεων που επικρατούν στην Ευρώπη και παγκοσμίως για τον «διάλογο των πολιτισμών» και τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους, η Ε.Ε. ενθαρρύνει ήδη από το 2008 τις παραπάνω χώρες, να ευθυγραμμισθούν με τις υπόλοιπες τροποποιώντας τις εθνικές τους σημαίες. Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλιστα, όταν ήταν πρωθυπουργός, είχε αναφέρει σε συνεργάτες του ότι μεσοπρόθεσμα, η μάχη για τη διατήρηση του Σταυρού είναι χαμένη. (σχόλιο Α.Π. μιλάμε για προδότη ως το μεδούλι)!
Η Άγκελα Μέρκελ, είχε μάλιστα εξομολογηθεί στον τέως Πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο, ότι αν το σχέδιο υλοποιηθεί, είναι διατεθειμένη να αυξήσει την χρηματοδότηση των ελληνικών ελλειμμάτων, διευκολύνοντας έτσι τους χειρισμούς του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν επιθυμεί όμως η απόφαση για κατάργηση του Σταυρού να ανακοινωθεί πριν από τις εκλογές του 2016 φοβούμενη το πολιτικό κόστος που θα υποστεί η κυβέρνηση Σαμαρά. Από πλευράς σκανδιναβικών χωρών, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αντιδράσεις, καθ' ότι η κοινή γνώμη φαίνεται ώριμη να αποδεχθεί τον εκσυγχρονισμό των σημαιών.
Οριζόντιες και κάθετες λωρίδες η… «νέα» Σημαία της Ελλάδας
Έντονη αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η παρουσία σε εορταστικές εκδηλώσεις της Ελληνικής σημαίας, χωρίς το σταυρό, ενώ οι γραμμές πλέον είναι κάθετες ή οριζόντιες σε μπλε και άσπρο χρώμα. Δυστυχώς πολλοί δήμοι της Ελλάδος, σιγά – σιγά αντικαθιστούν την Ελληνική Σημαία με πανάκια και λουρίδες, που απλά έχουν το γαλάζιο και το λευκό! Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε παρακάτω, είναι αποκαλυπτικές από το Δήμο Ξάνθης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Ωστόσο, αν και στην αρχή δεν δώσαμε σημασία, στην εορτή του Δεκαπενταύγουστου πριν λίγες ημέρες, σε πολλές εκκλησίες υπήρχε η ίδια σημαία… Σιγά – σιγά αυτό θα εξαπλωθεί, με τελικό σκοπό να συνηθίσει ο Έλληνας πολίτης στην ιδέα της νέας σημαίας. Την ίδια σημαία την είδαμε στη Θεσσαλονίκη, στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Καραμανλή το 2011. Εάν προσέξατε η Ελληνική σημαία δεν ήταν Ελληνική σημαία, αλλά ένα πράγμα με τέσσερις λωρίδες χωρίς Σταυρό. Την ίδια σημαία την πρωτοείδαμε το 2009 αλλά και το 2010 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Το ΠΑΣΟΚ πρωτοστάτησε στην αλλαγή της σημαίας
Το θέμα είχε θέσει ανεπίσημα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ πριν αρκετά χρόνια και σας θυμίζω την δημόσια αναφορά του Σηφουνάκη ως υπουργού Αιγαίου το 2000 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον δημοσιογράφο κ. Αθανασιάδη, όπου με αφορμή το θέμα των ταυτοτήτων, είχε τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του Σταυρού από την Ελληνική σημαία. Συγκεκριμένα είχε πει: «Σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, όπως η Ελληνική δεν μπορεί να έχει κρατικό της σήμα θρησκευτικό σύμβολο που δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες πολίτες». Στο επίμονο δε ερώτημα του δημοσιογράφου, εάν ενδέχεται μακροπρόθεσμα να αλλάξει η Σημαία μας με κατάργηση του Σταυρού, η απάντηση του Σηφουνάκη ήταν «βεβαίως». 

8 σχόλια:

  1. Είναι πολύ αισχροί όλοι στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ για αυτή την σημαία που δεν έχει σταυρό.

    Εμείς οι Έλληνες αναγνωρίζουμε επισήμως την ελληνική σημαία που έχει τον σταυρό και που συμβολίζει την ελληνική σημαία.

    Αλήθεια πόσο ΕΝΦΙΑ σε δόσεις θα πληρώσει η ελληνική σημαία με τον σταυρό με τις 5 μπλε και 4 λευκές οριζόντιες γραμμές;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορόιδα που ψηφίσατε Σαμαρά-Βενιζέλο και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, ποτάμια, λαχανόκηπους, σπανακόριζα, δημαρούληδες.

    Σας έκοψαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα.

    Σας έβαλαν φόρουςχαράτσια, ΕΝΦΙΑ.

    Σας πέθαναν!

    Σας αυτοκτόνησαν!

    Τώρα σας έβγαλαν το σταυρό από την ελληνική σημαία και σας άφησαν με τις... λωρίδες να τρώτε μαστιγώματα!

    Σας φέρνουν λαθροέποικους!

    Πάτε να μιλήσετε, να διαδηλώσετε τρώτε ξύλο-δακρυγόνα-χημικά από σαμαροβενιζελικούς αστυνομικούς!

    Κορόιδα που ψηφίσατε Σαμαρά-Βενιζέλο και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ποτάμια, λαχανόκηπους, σπανακόριζα, δημαρούληδες. Καλά να πάθετε όλοι σας στο λαουτζίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο ωραια τα λες ρε μαγκα
      ετσι μας πανε..ολα πουλημενα και μοιρασμενα νυχτα θα φυγουν ειναι σιγουρο αλλα νομιζω τοτε θα ειναι αργα για εμας..κριμα δυστηχως ειμαστε αληθεια καταδικασμενοι αν δεν αντραπουν ολα πολυ γρηγορα μεσα σε μια στιγμη ετσι θελει εδω ενα μπαμ και τερμα..

      Διαγραφή
  3. Το να καταργήσουν το σταυρό από τη σημαία είναι ένα είδος θρησκευτικού ρατσισμού. Είναι ολοφάνερο ότι γίνεται πόλεμος εναντίον των χριστιανών. Αν αυτό γινόταν σε άλλες θρησκείες θα αποκαλούνταν ρατσιστές. Τώρα δεν πρέπει να πούμε ότι αυτό που κάνουν σε εμάς είναι φασισμός; Μας ρώτησαν άμα συμφωνούμε; ΟΧΙ!!!!!! Δεν έχουμε πλέον Δημοκρατία έχουμε μια συγκαλειμμένη μοναρχία που μας θέλει σκλάβους χωρίς αξίες, χωρίς ιδανικά, χωρίς πιστεύω. Αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι. Πρέπει όσο είναι καιρός να ξεσηκωθούμε και μαζί με την εκκλησία να στείλουμε χαρτί με υπογραφές και να κάνουμε διαμαρτυρίες και να πιέζουμε συνέχεια. Για τη σημαία μας πεθάναν πολλοί. Όσες φορές γλιτώσαμε από τον εχθρό ήταν γιατί είχαμε τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας!!! Ο Θεός μας έχει δώσει και την ελευθερία και όλα όσα έχουμε και εμείς θα είμαστε πολύ αχάριστοι αν τον προδώσουμε κατά αυτόν τον τρόπο. Το ότι αντέξαμε σαν χώρα μέχρι σήμερα σε Αυτόν το οφείλουμε. Ο Θεός μας τα έδωσε όλα όσα έχουμε!!! Αν Τον προδώσουμε δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει πια... Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!!! Σκεφτείτε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης καταργεί και τη φράση ελευθερία ή θάνατος τότε με την Επανάσταση του 1821

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεσηκωθητε επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ! Πισω προδοτεςτου έθνους μας! ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σημαία αποτελεί Εθνικό συμβολο.
    Η εμπλοκή Ευαίσθητου Προσωπικού Δεδομένου
    με την αιτιολογία ότι η Παράδοση είναι ανώτερη
    των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι άκυρος ισχυρισμός.
    Η τυπική νομική αιτιολόγιση βάση μη αναθεωρημένων νόμων
    που δεν έχουν αφετηριακό σημείο την σύγχρονη αντίληψη περί δικαίου και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου,
    δεν αποτελούν ηθική νομική προσέγγιση άρα είναι δεδομένη ή αναθεώρηση
    από μελλοντική κυβέρνηση.
    Η χρήση του όρου "ανεξιθρησκία" σε Σύνταγμα χώρας που αναγνωρίζει επίσημη θρησκεία,
    δεν ακυρώνει την σαφέστατη απόδειξη κρατικής προτίμησης αλλά και κρατικής εμπλοκης στο
    προσωπικό αυτό δεδομένο, πράγμα που σε ένα μελλοντικό νομικό πλαίσιο θα αναθεωρηθεί.
    Ο νόμος περι προστασίας Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων είναι αντιφατικός ως προς το Σύνταγμα
    και άρα απόλυτα αντισυνταγματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μη ισχύς νόμου σε περίπτωση κρατικής παράβασης δεν αιτιολογείται επαρκώς μα τυπικώς.
      Το Εθνικό Σύμβολο αποτελεί τον ανώτερο και πιο συμπυκνωμένο ιδεολογικά κρατικό φορέα Εθνικής Συνοχής.
      Η μερική περίληψη Ελλήνων πολιτών για λόγους παράδοσης είναι πράξη άκυρη ηθικά αλλά και νομικά όσον αφορά την νομική
      ώς επιστήμη κι όχι σαν νεκρό κείμενο.
      Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν τίθενται προς δημοκρατική η πλειοψηφική εκλογή, αλλά αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες
      και ιδανικά.
      Η συνήθεια σε πράξη δεν αποτελεί ηθική η νομικά βάσιμη επιχειρηματολογία.

      Διαγραφή