Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!



Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες φίλους και φίλες οι οποίοι μου έστειλαν τις ευχές τους για τα γενέθλιά μου. Δεν μου θύμισαν ότι μεγάλωσα κατά ένα χρόνο, ούτε ότι άρχισαν να ασπρίζουν περισσότερο τα μαλλιά μου. Αντίθετα με έκαναν περισσότερο χαρούμενο. Και τελικά αποδεικνύεται ότι το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο παρεξηγημένα κι αν είναι, μερικές φορές μάς φέρνουν πιο κοντά! 
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. 
Μάκης Βραχιολίδης. 

3 σχόλια:

  1. Ας τον κόσμο να λαλεί... Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, δεν θα με ήξερε κανείς, ούτε θα είχα γράψει κανένα βιβλίο. Αν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε με δημιουργικό σκοπό, είναι συνάμα το πιο τέλειο μέσο και το πιο δημοκρατικό που υπάρχει. Τα χρόνια που περνάνε είναι ευτυχία διότι μας φέρνουν πείρα άρα σοφία. Να τα εκατοστήσεις, λοιπόν, για να είσαι 100 φορές πιο σοφός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη για τα γενέθλιά σου θα σου πω Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα γιατί είσαι από αυτούς που δεν υποκύπτουν και δεν τρώνε την φόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
    Εύχομαι, ολόψυχα, να συνεχίσεις με τα "πολλά" και τον τρόπο που αγωνίζεσαι, για να έρθουν και τα "καλά" όχι μόνο για σένα αλλά για όλους εμάς που σε νοιώθουμε ΕΛΛΗΝΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ!!! Ο Χριστός μας μαζί σου, Μάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή