Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ!

Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 55χρονος που κακοποίησε και σκότωσε μια γάτα μέσα στο μαγαζί του στην Εύβοια προκαλώντας την οργή των θαμώνων και των τουριστών.
Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό βάναυσης κακοποίησης ζώου στην Εύβοια μέσα σε ένα μήνα, ενώ το μόνο παρήγορο είναι οτι οι αρχές κινητοποιούνται ολοένα και περισσότερο για την τιμωρία των δραστών υπό τις πιέσεις και του κόσμου.
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη - με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ που πρέπει να καταβληθεί άμεσα όπως απεφάνθη το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.
Ο άνδρας σκότωσε το βράδυ της 15ης Αυγούστου χτυπώντας βάναυσα μια γάτα μέσα στο καφενείο του στον Άγιο Αιδηψού στην Εύβοια.
Οι μαρτυρίες ήταν συγκλονιστικές, καθώς δεκάδες άνθρωποι στην πλατεία, ανάμεσά τους και πολλοί τουρίστες τον είδαν να κλειδώνεται μέσα στο μαγαζί του και να χτυπά με σκουπόξυλα, με λάστιχο και με μια καρέκλα το ανυπεράσπιστο ζώο, μια μικρή γάτα.
Μαζεύτηκαν άνθρωποι, χτυπώντας του το τζάμι και καλώντας τον να σταματήσει αλλά δεν άκουγε κανέναν.
Έκλεισε μάλιστα και το φως και συνέχισε να χτυπά το ζώο το οποίο και εξαφάνισε. Ο δράστης τόλμησε να πει στο δικαστήριο ότι είναι φιλόζωος, ότι έχει άλλες γάτες που φροντίζει και πως απλώς εκνευρίστηκε και χτύπησε το γατί μέχρι θανάτου επειδή ανέβηκε στο τραπέζι την ώρα που εκείνος ετοίμαζε το γάλα του πατέρα του.
Πηγή: Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου