Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ 
ΜΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ;

Προδότες πολιτικοί είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν το "ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2" για να μπαίνουν αθρόα οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας και να παραμένουν εδώ. Είναι οι ίδιοι που έχουν τις τύχες του τόπου και του λαού στα χέρια τους. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που κυβερνούν τη χώρα από το 1974 και 'δώ. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι οι καταστροφείς της χώρας. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ που το... παίζει αντιπολίτευση στηρίζει αυτή την κατάσταση. Θέλει, λέει, να υποστηρίξει τα δικαιώματα, των λαθρομεταναστών !!! Οι λαθρομετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας και αυτοί που θα εισβάλουν από 'δω και στο εξής, θα είναι τζιχαντιστές! 

Έρχονται για να επεκτείνουν την ...μουσουλμανική παντοκρατορία. Το δηλώνουν ανά πάσα στιγμή. Έρχονται για να πάρουν κεφάλια Ελλήνων. Ο στόχος τους είμαστε εμείς!  Έρχονται απειλητικοί όσο ποτέ για να καθυποτάξουν τους Έλληνες: "Η θα προσκυνήσετε το Ισλάμ ή θα σας αποκεφαλίσουμε"! Αυτός είναι ο ...κανόνας τους! Το δικό  τους...ευαγγέλιο! Και την ίδια ώρα, τα δικά μας πολιτικά σκύβαλα ψηφίζουν υπέρ του τεμένους! Σκάβουν εν γνώσει τους τον λάκο του λαού. Βάζουν ταφόπλακα στην Ορθοδοξία. 
Οι μουσουλμάνοι οσονούπω θα είναι περισσότεροι από τους Ορθόδοξους χριστιανούς. Η Ελλάδα, σε μερικές δεκάδες μέρες θα μετατραπεί σε μουσουλμανική χώρα! Με τις πλάτες των πολιτικών μας ταγών! Αυτών που εγκληματούν σε βάρος του έθνους και της θρησκείας μας! 
Θα αντιδράσουμε ή θα αποδεχτούμε την μοίρα που μας έχουν ετοιμάσει τα σιωνιστικά κέντρα; Θα περιμένουμε τον δικό μας αποκεφαλισμό; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου