Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΚΑΘΙΚΙΑ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΡΑ! ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ "10" ΟΠΑΔΟΣ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

Ο «κύριος Άγγελος», όπως ήταν γνωστός, στους οπαδούς έπεσε στο κενό από τη θύρα 10 λόγω οικονομικών προβλημάτων

Σχόλιο δικό μας:  Αυτή είναι η ανάπτυξη και η έξοδος από την εντατική της οικονομικής κρίσης! Να αυτοκτονούν και οι οπαδοί, αυτοί που είχαν ως οναδικό στήριγμα την ομάδα τους, λόγω των οικονομικού αδιεξόδου και της άθλιας ψυχολογικής τους καταστασης φουντάρουν από τις κερκίδες. Αποφασίζουν να φύγουν από τη ζωή αποχαιρετώντας με αυτό τον τραγικό τρόπο την αγαπημένη τους ομάδα!!! 

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Πανιωνίου καθώς προχθές έδωσε τέλος στη ζωή του ο Άγγελος Φιλίππου.

Ο Άγγελος Φιλίππου, ένας αφανής «ήρωας» του συλλόγου και μία από τις τελευταίες ιστορικές μορφές που είχαν απομείνει εν ζωή στο γήπεδο, αυτοκτόνησε πέφτοντας από την θύρα 10!

Ο «κ. Άγγελος» ήταν ο άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια βρισκόταν στο πρώτο καμαράκι των δημοσιογραφικών θεωρείων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και βοηθούσε εθελοντικά τους εκπροσώπους του Τύπου να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους. Μοίραζε τις συνθέσεις του αγώνα, τους πρόσφερε νερό και γενικότερα με την παρουσία του βοήθαγε για το καλό του Πανιωνίου.

Την Πέμπτη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που τον ταλαιπωρούσαν, πέφτοντας από την θύρα 10 του γηπέδου. Του γηπέδου που για εκείνον όμως ήταν το «σπίτι» του. 

Πηγή: panionianea.gr (τίτλος δικός μας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου