Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ 18ΧΡΟΝΟΙ!!!

Ούτε 24 ώρες από την ανακάλυψη της άγριας δολοφονίας των δύο νεαρών, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού από την Καλαμάτα και του 26χρονου Γιάννη Κομμάτη από τη Σάμο, δεν χρειάσθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και ήδη έχει στα χέρια της τους δράστες του διπλού εγκλήματος.
Μετά το σοκ της διπλής δολοφονίας, συγκλονίζει, η είδηση πως ως δράστες συνελήφθησαν δύο 18χρονοι.
 
 
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του «Θάρρους»
.tharrosnews.gr
Δείτε βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος καθώς και δηλώσεις κατοίκων της περιοχής!

Νεότερη ενημέρωση
Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί γράφτηκε ο επίλογος στη διπλή δολοφονία με την απομάκρυνση των σωρών των δύο νέων.
Πλέον από το σημείο έχουν αποχωρήσει οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό της μηχανής.


Νεότερη ενημέρωση 10:15 π.μ.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και ύστερα από την ιατροδικαστική εξέταση στον τόπο του εγκλήματος οι δυο νεαροί φέρουν πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι από όπλο. Πιο συγκεκριμένα ο 25χρονος Καλαματιανός Κωνσταντίνος Σγουρός έχει βληθεί από κυνηγετικό όπλο ενώ αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής εξετάζει και τον 26χρονο Γιάννη Κομμάτη. 
Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία σε απόσταση 1χμ ενώ στο σημείο βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά ζωής που έφθασε από την Αθήνα. 

Μεγάλος αριθμός αστυνομικών της ασφάλειας χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή ενώ να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η μηχανή τύπου "Μπέβερλι" των δυο νεαρών.

Το "Θάρρος" βρίσκεται στον τόπο της δολοφονίας των δυο νεαρών και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το στυγερό έγκλημα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο ημεδαπών, στη Μεσσηνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα, βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.


Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Νεκροί ανασύρθηκαν σήμερα Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 από σωστικό συνεργείο της Υπηρεσίας, κατόπιν σχετικού αιτήματος (περί ώρα 23:00 της 19-8-2014) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας-Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, οι δυο ημεδαποί ηλικίας 25 και 26 ετών οι οποίοι εχθές το απόγευμα 19 Αυγούστου 2014 εντοπίστηκαν σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή της Δ.Κ. Κάμπου του Δήμου Δυτικής Μάνης.
          Για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση των δυο ατόμων η Υπηρεσία μας επενέβει με 5 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και 2 οχήματα.
 
 
                                                                              Καλαμάτα     20 – 08 – 2014
            Ο αν. Διοικητή
 
 
                                                                                 Δημήτριος Κ. Γεωργανάς
                                                                                         Επιπυραγός





Τραγικό τέλος είχαν χθες νωρίς το βράδυ οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών ομάδων για τον εντοπισμό των δύο νεαρών που είχαν εξαφανισθεί από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν σε δασική, δυσπρόσιτη περιοχή, λίγο πριν από το χωριό Κέντρο (Γαϊτσές), εντοπίσθηκαν σε μεγάλο βάθος δύο νεκρά άτομα.
Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ενώ, δυστυχώς, λόγω του δύσβατου της περιοχής, του βάθους της χαράδρας και του ότι είχε αρχίσει να νυχτώνει, δεν μπόρεσε να γίνει χθες η ανάσυρση των σορών. Αυτό θα γινόταν σήμερα τα ξημερώματα.

Χάθηκαν τα ίχνη τους…
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας. Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγουρός από την Καλαμάτα και ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο βρίσκονταν σε μαγαζί στην παραλία της Καλαμάτας. Λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα ειδοποίησαν τους οικείους τους ότι θα πάνε μια βόλτα. Έφυγαν με ένα μηχανάκι «Μπέβερλι», χρώματος σκούρου καφέ, με μπορντό σέλα και μπαγκαζιέρα.
Περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα ξανατηλεφώνησαν ότι θα αργήσουν. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν ξαναέδωσαν σημεία ζωής, ενώ τα τηλέφωνά τους ήταν απενεργοποιημένα. Χθες το μεσημέρι, περίπου στη 1.00, συγγενείς τους ενημέρωσαν την Αστυνομία.


Σήμερα η ανάσυρση
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ με άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπίστωσαν ότι το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα ήταν από την περιοχή της Μάνης. Άρχισαν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που ήρθε εκτάκτως από την Αθήνα με δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, το Σύλλογο ΓΑΙΑ και εθελοντές διασώστες από την αρχή του δρόμου προς Μάνη μέχρι την Καρδαμύλη.
Λίγο πριν σουρουπώσει, σε χαράδρα, πριν από το χωριό Κέντρο, εντοπίσθηκαν δύο νεαρά άτομα νεκρά, όμως ήταν αδύνατον τη στιγμή εκείνη να γίνει ανάσυρσή τους. Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να έχει γίνει εγκληματική ενέργεια.
Περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης αναμένεται να γίνουν σήμερα γνωστές, μετά και την ανάσυρση των δύο σορών.


Της Βίκυς Βετουλάκη
Video: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου