Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS; ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ;

Η πληροφορία μας δίνεται από στρατιωτικούς: κόπηκαν τα οικογενειακά επιδόματα και τα επιδόματα τέκνων από τις ένοπλες δυνάμεις και με αυτά τσοντάρουμε τους λαθρομετανάστες στα hot spots! Δεν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει ο Καμμένος. Αυτό το βλέπουμε καθημερινά. Οι Καμμένος-Τσίπρας μέσα σε ελάχιστους μήνες φτωχοποιούν το σύνολο του ελληνικού λαού για χάρη των...

ισλαμοεισβολέων! Δείτε τι κάνουν στα νησιά, όπου τους ρήμαξαν στους φόρους και τους κατέστρεψαν τον τουρισμό με τους χιλιάδες λάθρους και τη δημιουργία hot spots σε αυτά!
Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ανάγκες μας απέναντι στους λαθρομετανάστες θα αυξηθούν (ήδη μιλάμε για τη δημιουργία νέων 40 hot spots σε όλη την Ελλάδα), οι Τσίπρας-Καμμένος διαρκώς θα κόβουν από τον ελληνικό λαό (επιδόματα, μισθούς, συντάξεις κ.α.), θα αυξάνουν τη φορολογία για να...τσοντάρουν υπέρ των λαθρομεταναστών! 
Πόσο χαμηλά ρε Καμμένε θα φτάσεις ακόμη;  

2 σχόλια:

  1. Μα πως είναι δυνατόν μια χούφτα καθίκια να μπορούν να καθηλώνουν έναν ολόκληρο λαό; Δεν υπάρχει πια τίποτα; Έχουν δημιουργηθεί τόσα πατριωτικά κινήματα, αλλά τελικά κανένας πατριώτης, βλέπεις τα συμφέροντα και οι αυτοπροβολές δεν τους αφήνουν να ενωθούν και να γίνουν μια γροθιά. Και βέβαια να μην πω για τους υπόλοιπους κομματικά κολλημένους που δεν βλέπουν την μύτη τους, αρκεί να κάνουν αυτό που τους λέει το κόμμα. Καταντήσαμε η πιο ξεφτιλισμένη χώρα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτό μας αξίζει συνολικά σαν λαό. Με τις δικές μας επιλογές και ανοχή, έφτασαν εκεί που έφτασαν τα πράγματα εκτός από λίγες εξαιρέσεις, που την πληρώνουν και αυτοί και όπως λέγει και η παροιμία, κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Δυστυχώς έφτασα να ντρέπομαι όπως και πολλοί άλλοι για το κατάντημά μας. Καταντήσαμε να ντρεπόμαστε για την χώρα μας. Ένας λαός με τόσο περήφανος για το παρελθόν του, τους προγόνους του, και σήμερα τόσο ατιμωτικό, άνανδρο και ξεπεσμένο ηθικά παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ξεφτιλας, δουλος των οβριων, με ανταλλαγμα το χρημα.
    Αυτος ειναι ο οφσορακιας.
    Ανετη ζωη αντι ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή