Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ ΕΕ! ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!

Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που πρέπει να πέσουν άμεσα από την κυβέρνηση και να καθίσουν στο σκαμνί για εσχάτη Προδοσία! Από τα 220 δις ευρώ που δόθηκαν ως δάνειο στην Ελλάδα, μόνον 9 δις πέρασαν στην κοινωνία. Τα υπόλοιπα επέστρεψαν στις ξένες τράπεζες για να σωθούν αυτές. Ο λαός όμως καλείται να πληρώσει τα 220 δις ευρώ, γι' αυτό θα του ξανακόψουν μισθούς, συντάξεις και θα του αυξήσουν περαιτέρω τους φόρους για να τον εξαθλιώσουν παντελώς και...

να τον καταστήσουν σκλάβο των τοκογλύφων! 
Οι Τσίπρας-Καμμένος αντί να χρησιμοποιήσουν το μεγάλο όπλο τη χώρας μας κάνοντας χρήση του λεγόμενου επαχθούς και επονείδιστου χρέους, πέταξαν το όπλο αυτό στα σκουπίδια, έθαψαν το πόρισμα της Αλήθειας της Βουλής (βλέπε Κωνσταντοπούλου) και τσακίζουν τον λαό, εργαζόμενοι υπέρ των τοκογλύφων της ΕΕ! 
Πρέπει ο λαός να τους γκρεμίσει από την εξουσία και να ξεσηκωθεί μην επιτρέποντάς τους να περάσουν τα νέα επασθή μέτρα.
Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ από το oparlapipas.com/ για το επαχθές-παράνομο χρέος που μπορεί να σβηστεί μονομιάς, μια και το χρησιμοποίησαν άλλες χώρες:

Στην παγκόσμια ιστορία, δεκάδες χώρες αρνήθηκαν με επιτυχία να πληρώσουν χρέη για τα οποία δεν ευθύνονταν οι πολίτες.
Το Διεθνές Δίκαιο προσφέρει συχνά βέλη στη φαρέτρα τους.

Ένα από αυτά, ήταν η έννοια του Απεχθούς Χρέους. Για να ορίσουμε ένα χρέος ως Απεχθές, πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις:

1.Πρώτον, το καθεστώς της χώρας να προχώρησε στη σύναψη του δανείου χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεση των πολιτών.

2.Δεύτερον, τα δάνεια να σπαταλήθηκαν σε δραστηριότητες που δεν ωφέλησαν τους πολίτες της χώρας.

3.Και τρίτον, ο πιστωτής να ήταν ενήμερος για αυτήν την κατάσταση και να… «σφύριζε αδιάφορα».

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΧΘΕΣ.

Η Ένωση Αδέσμευτων Ελλήνων, έχει σκοπό να πραγματώσει λογιστικό έλεγχο με βάση τον κανονισμό 472 της Ε.Ε. μονομερώς, με την συμμετοχή του γενικού λογιστηρίου του κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και με την συμμετοχή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων διεθνούς κύρους και εν συνεχεία σε μονομερή διαγραφή του επονείδιστου χρέους, ώστε τα αποτελέσματά του να έχουν άμεση θετική επίδραση στους καταχρεωμένους πολίτες και την Ελλάδα.


Copyright video: Debtocracy

<iframe src="https://embed.reembed.com/www.oparlapipas.com/1dOY_92WAfJ31mGQMS1dZaJD" allowfullscreen frameborder="0" width="560" height="345"></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου