Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ 9 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ...

Πέρα από τις θεωρίες συνομωσίας τις ίντριγκές, τα συμφέροντα τους...

δικηγόρους και τις κόντρες αυτή την στιγμή που μιλάμε και γράφουμε, υπάρχει ένα κορίτσι στο νοσοκομείο, μια γυναίκα, η οποία στην πιο ουσιαστική ηλικία της ζωής της καλείται να παλέψει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να αυτοεξυπηρετείται. Να μπορεί αν λειτουργεί δηλαδή όπως όλοι μας.
Η Μίνα έχει μπροστά της ένα Γολγοθά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κορίτσι έχει χάσει από το πόδι της 9 εκατοστά κόκκαλο και οι γιατροί στην μονάδα φροντίδας έχουν μετατρέψει το κρεβάτι της σε κρεβάτι ρομποκόπ.
Στο πόδι της έχουν τοποθετήσει έναν μηχανισμό ο οποίος στην βάση του στηρίζεται σε ένα κομμάτι τσιμέντο 50 κιλών-όσα κιλά είναι το κορίτσι συνολικά σήμερα- και καθημερινά το βάρος αυτό τραβάει το εγχειρισμένο κόκαλο προκειμένου αυτό να μην κολλήσει με το λοιπό κόκαλο του μηρού και παράλληλα να αυξηθεί το οστό κατά ένα χιλιοστό τον μήνα.
Αυτή λοιπόν την κατασκευή σήκωσε στον αέρα η Μίνα όταν ενημερώθηκε από την μητέρα της για τον θάνατο του Παντελή και αντέδρασε με τσαμπουκά ζητώντας να σηκωθεί για να πάει να βρεί τους γονείς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες η Μίνα αναμένεται να έρθει σε επαφή με την οικογένεια Παντελίδη προκειμένου να τους συλλυπηθεί. Ανθρώπινα και μόνο, χωρίς καμία διάθεση για συμφωνίες και ίντριγκές όπως κάποιοι έγραφαν.
nassosblog,athensgo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου