Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Η 20ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΑΝΟΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΕΒΑΣΕ...

H 21χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της

Δυόμισι μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο...


Παντελής Παντελίδης, η Φρόσω Κυριάκου, 21χρονη συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ, φαίνεται ότι βρίσκει ξανά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.
Μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης παρέα με φίλους, η Φρόσω Κυριάκου άνοιξε ξανά τον λογαριασμό της στο Facebook. Η 21χρονη είχε κλείσει τον λογαριασμό της στα social media, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής.

Η τελευταία ανάρτηση πριν το μοιραίο δυστύχημα
Στην τελευταία της ανάρτηση πριν το τραγικό δυστύχημα, η Φρόσω Κυριάκου, είχε κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, την παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί «Dames» στη Γλυφάδα. «Εδω ερωτευομαστε..❤️❤️❤️», είχε γράψει η 21χρονη στις 14 Φεβρουαρίου, τέσσερις ημέρες πριν από το δυστύχημα. Μάλιστα η Μίνα Αρναούτη, η 30χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ είχε σχολιάσει: «Χα χα χα! Συνεργός εγώ!».








Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου