Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΩΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ... ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ...ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟ!

Δείτε εικόνες και βγάλτε συμπέρασμα για το ποιόν του πολιτικού ανθρώπου Νίκου Παππά! Και όχι μόνον το δικό του! Από  τη μια μεριά χλευάζει  το Άγιο Φως και  από την άλλη τον βλέπουμε να είναι στο πλευρό Μητροπολιτών...

ή του Αρχιεπισκόπου εμφανιζόμενος ως ...θεοσεβούμενος! Πελατεία μαζεύει από το αφελές πόπολο, αλλά δυστυχώς με την συνεπικουρία των πατέρων της Εκκλησίας!

Διαβάζουμε για τον Νίκο Παππά από το roides.wordpress.com: 

"Ο πρωθυπουργικός φίλος, βουλευτής και υπουργός κ.Παππάς, πανελληνίως άγνωστος μέχρι προχτές αλλά διάττων αστήρ ενσκήψας από το πουθενά μαζί με άλλους υπουργούς φίλους, που τους βλέπουμε ντυμένους casual να εκπροσωπούν τη χώρα στην αλλοδαπή και να εκφράζουν το νέο ανάλαφρο και επιμελώς ατημέλητο στυλ της νέας εξουσίας, είναι ένας φέρελπις νέος, παλαιός φίλος του μακιαβελικού ηγεμόνος, με κάποια γνωρίσματα που αξίζει να τα επισημάνουμε.

Α) Ιδιαίτερα ευσεβής, συχνάζει σε ενθρονίσεις μητροπολιτών αμφιλεγόμενων μητροπόλεων, ευνοούμενων των δυο τελευταίων αρχιεπισκόπων, μητροπολιτών τόσο νέων και μοντέρνων που να αποκαλούνται από τους φθονερούς ενδοεκκλησιαστικούς αντιπάλους «ζεν πρεμιέ».

Β) Φιλοπάτωρ που τιμά τη θεϊκή εντολή: «Τίμα τον πατέρα σου κλπ», διεκδικώντας και μια πρωτοτυπία στα Άπαντα των ρουσφετιών του νεοελληνικού παλαιοκομματισμού, αφού συνήθως στο Ψωροκωσταινιστάν ο πατέρας διορίζει το γιό: «Ο μπαμπάς του Νίκου Παππά συντονιστής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ!!! Σχέσεις στοργής, οργής και πάνω απ' όλα οικογενειακές εντός του ΣΥΡΙΖΑ. O κος Στέλιος Παππάς, κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει το προνόμιο-όπως αποδεκνύεται-να είναι ο μπαμπάς του Νίκου Παππά, ο οποίος είναι διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Ο Στέλιος Παππάς λοιπόν ανέλαβε συντονιστής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πράγμα που σημαίνει γλυκιά ζωή στις Βρυξέλλες με τα ταξιδάκια του, τα σέα του, τα μέα του. Οι ευρωβουλευτές τον κοιτάνε με μισό μάτι ενώ συζητώντας μεταξύ τους σχολιάζουν ως εξής την οικογενειοκρατία. O μπαμπάς έβαλε τον γιο στο κόμμα-ο οποίος με τις ικανότητές του ανέβηκε την ιεραρχία-και ο γιος ανταποδίδει διορίζοντας τον μπαμπά συντονιστή της ευρωομάδας. Ασε που ο Ν.Παππάς θα έλεγχει έτσι όλη την ευρωομάδα». (20 Ιουνίου 2014, 19:42-Αρ.Παπανικολάου, kourdistoportocali.com).
Γ) Τέλος, ελπίζω να έχει απαντήσει ο κ.Παππάς μέχρι να δημοσιευθεί το παρόν, διότι ο αρθρογράφος του «Βαθύ Κόκκινο», περιμένει και δεν είναι σωστό ένας υπουργός της «πρωτηφορααριστερά» να περιφρονεί την κοινή γνώμη: «Περιμένοντας μια διάψευση από τον υπουργό Νίκο Παππά (16.6.2015)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου