Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Οι αγρότες που επί μεγάλο διάστημα σιωπούσαν, με την ξαφνική είσοδο του ασφαλιστικού-φορολογικού προς ψήφιση στη Βουλή, ξύπνησαν. Και όχι μόνο. Κατεβαίνουν με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Αθήνας! 
Όπως αναφέρει το koolnews.gr, γενικό προσκλητήριο απευθύνει η...

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων η οποία καλεί τους αγρότες από όλη την Ελλάδα να πάρουν μέρος στο παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Μάη, στις 6 μμ, στην Ομόνοια.
«Δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν» υπογραμμίζει και καταγγέλλει την κυβέρνηση «που σαν τον εγκληματία, προσπαθεί να τελειώσει στα γρήγορα τη «βρωμοδουλειά» και αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο». 

«Ενωνόμαστε για δεύτερη φορά με τα αδέλφια μας τους εργατοϋπαλλήλους και το λαό της Αθήνας, με τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, στον γενικό ξεσηκωμό, στην κοινή μάχη για μην περάσει το Ασφαλιστικό – Φορολογικό νομοσχέδιο  και τα άλλα μέτρα σφαγιασμού του λαού, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζεται πως «η αγροτιά, μαζί με την εργατιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα δώσουμε για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ και την πολιτική τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου