Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ: "ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ...ΡΟΥΦΙΑΝΑ"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ

Ποια η απίστευτη επίθεση του Χρήσου Παππά στη Μαρία Δεναξά;
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε στο...

Twitter με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά, ενώ έφτασε στο σημείο να της ευχηθεί «Χρόνια λίγα».
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Παππάς απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο της έγραψε: «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε με αυτό τον απίστευτο τρόπο σε ένα tweet της Μαρίας Δεναξά, στο οποίο είχε γράψει: «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού, όπου γνωστοί Χρυσαυγίτες μοιράζουν φέιγ βολάν».
Η δημοσιογράφος απάντησε στον Χρήστο Παππά μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook:
«Αντιπαρέρχομαι τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Mεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, όπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας, γιγαντώνονται από την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα.
Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.
Πριν το κάνουν ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν και επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους.
Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες.
Εκτός αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε…».
Δείτε τι έγραψαν Μαρία Δεναξά και Χρήστος Παππάς:
fimes.gr


6 σχόλια:

  1. δεν ψηφιζω χρυση αυγη ουτε προκειται,η εν λογο δημοσιογραφισκα ειναι οντως ρουφιανακι της νεας ταξης και του σωβινισμου,οπως και ολοι στο τσοντοκαναλο αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημοσιογράφος είπε καλά λόγια για το κόμμα του Παπά;;;
    Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι τα καλά λόγια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τι να ψηφησουμε μωρη ρομπα; αν οι χρυσαυγειτες ειναι φασιστες τα κομμουνια που μισουν τους ελληνες τι ειναι ; αντε στον αγυριστο παλιο αποβρασμα ρουφιανοδημοσιοκαφρα γαμημενη εσυ εβρισες πρωτη και απλα ανταπεδωσε ο παππας .Γιατι σου κακοφαινεται; εχετε μαθει να βριζετε αλλα δεν θελετε να κανουν σε σας το ιδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απαγορεύεται απο τόν μπαμπά σας τόν διάολο να μοιράζετε ή νά ασχολήστε με Χριστιανικά ήθη καί έθιμα ψευτοφιλελεύθεροι αλληλέγγυοι καί τό υπόλοιπο αληθινα φασισταριό πού επικρατεί σήμερα, και για αυτο φθονήσατε αυτήν τήν κίνηση.
    Γιατί δεν το κάνατε εσείς ή οί άλλοι ψευδοέλληνες των υπολοίπων κομμάτων;;
    Πάμε άλλη μιά !!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι λεει ρε το βουρλο; οτι ψηφηζοντας χ.α. βαζουμε σε περιπετειες την πάτριδα μας; ενω οι κυβερνησεις οι πρωην και αυτη ,που μαζεψαν ολους τους φονιαδες της υφηλιου και μας εκαναν μειονοτητα στη χωρα μας τι ειναι πατριωτες ;ρε παλιο λινατσες του συστηματος η ειστε αρρωστοι στα μυαλα η μας δουλευεται .Αλλα οπως και να 'χει καποα μερα θα πληρωσετε προδοτες και η ετυμηγορια ειναι εκτελεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσει που όλοι τους αποκαλούν νεοναζί, και όλα τα αποβράσματα και της τωρινής κυβέρνησης, αν μπορεί να ονομαστεί κυβέρνηση, αλλά και των προηγούμενων, έχουν σκύψει όλοι και έχουν δώσει τα οπίσθιά τους στους Γερμανούς και ακολουθούν όλες τις διαταγές τους. όχι βέβαια ότι πιστεύω τους Χρυσαυγίτες, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ αυτά τα σημερινά βρωμόσκυλα, αλλά και όλες τις προηγούμενες συμμορίες, να μιλάνε για νεοναζισμό και φασισμό. Αλλά αυτά τα καθάρματα κάνουν την δουλειά τους. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς οι κάφροι, ο λαός, που είμασταν τόσα χρόνια και είμαστε κολλημένοι στα διάφορα κόμματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, παίζοντας στην ουσία το παιχνίδι τους, και έχουμε χωριστεί μεταξύ μας, αντί να ενωθούμε και να τους στείλουμε στον αγύριστο αφού όλοι μας έχουμε θιχτεί ποικιλοτρόπως. Τόσο ενδιαφέρον και αγάπη υπάρχει για τα παιδιά μας, που δεν μας ενδιαφέρει τι Ελλάδα θα τους παραδώσουμε. Ευτυχώς και υπάρχει ένα πιο μεγάλο αφεντικό που αγαπά και την Ελλάδα, αλλά και εμάς και θα επέμβει την κατάλληλη στιγμή, που μόνο εκείνος ξέρει και θα ανατρέψει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή